Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 20,226 2014-11-04 2014-11-05 23220470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 39,125 2014-11-03 2014-11-04 23020470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT. 718579755
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 188,722 2014-11-03 2014-11-04 23420470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 204700/PAGA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 22,519 2014-11-03 2014-11-04 22120470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,311,315 2014-11-03 2014-11-04 23520470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 22,688 2014-11-03 2014-11-04 22020470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 3,000 2014-11-03 2014-11-04 22520470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-11-03 2014-11-04 22920470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT 173233
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 21,291 2014-11-03 2014-11-04 22220470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 2,400 2014-11-03 2014-11-04 22420470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 16,720 2014-11-03 2014-11-04 22820470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 2,400 2014-11-03 2014-11-04 22320470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) "SHENDELLI" Durres 1,282,500 2014-10-30 2014-10-30 21921820470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/RIK. RR. GJEPALE
  Qarku Durres (0707) 2F&AUTOPARTS Durres 8,062 2014-10-27 2014-10-28 21720470012014 Pjese kembimi, goma dhe bateri TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PJESE KEMBIMI.
  Qarku Durres (0707) REAL - COM Durres 55,800 2014-10-16 2014-10-17 21620470012014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SH..PER MIREMB
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 400 2014-10-16 2014-10-17 21720470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TARIFE PER VEN GJYGJS. PER Z. JEM.DHE M. SALLAKU
  Qarku Durres (0707) KASTRATI SHA Durres 221,364 2014-10-07 2014-10-08 21020470012014 Karburant dhe vaj TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL
  Qarku Durres (0707) TOP-OIL Durres 31,200 2014-10-07 2014-10-08 20920470012014 Karburant dhe vaj TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 400 2014-10-03 2014-10-03 20820470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TARIFE PER ANKIMIM V. GJY. A. LITP ,I.KERTUSHA PER GJY. DR.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 186,482 2014-10-01 2014-10-01 20720470012014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 204700/PAGA