Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 22,840 2014-12-01 2014-12-02 25420470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 12,540 2014-12-01 2014-12-02 25820470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 14,128 2014-11-27 2014-12-01 25220470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 26,745 2014-11-27 2014-12-01 25320470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A6794
  Qarku Durres (0707) BAMI Durres 506,218 2014-11-20 2014-11-21 25120470012014 Garanci te viteve te meparshme per sipermarje punimesh,Te Dala TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/CBLLOK GARANC. PER BL. ASF. 2521180PER 2008, DHE 254100PER BL. ASF. 2009
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-11-19 2014-11-20 24820470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT 467028
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 30,000 2014-11-19 2014-11-20 25020470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESE TARIFE PER PADI SUBJEKTI, PROMAKO,PER GJYK E RRETHIT.
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 35,507 2014-11-19 2014-11-20 24720470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT. 718761645
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 400 2014-11-19 2014-11-20 24920470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP PER ANKIMIM V. GJY
  Qarku Durres (0707) SHOQ."RYDER ALBANIA" Durres 209,750 2014-11-18 2014-11-19 24620470012014 Te tjera transferta tek individet TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/FINANC I SHOQ. RYDER PER PROJ. SHERBIM NE FAMILJE
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 300 2014-11-12 2014-11-13 23620470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TARIFE PER VEN GJYGJS.
  Qarku Durres (0707) LIDA STAVRI LIKA Durres 8,700 2014-11-12 2014-11-13 24520470012014 Shpenzime per pritje e percjellje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 5,148 2014-11-12 2014-11-13 23720470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA NR. FAT. 557
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 200 2014-11-12 2014-11-13 23920470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TARIFE PER VEN GJYGJS.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 200 2014-11-12 2014-11-13 23820470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TARIFE PER VEN GJYGJS.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-11-04 2014-11-05 22620470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL.PER A. MULLARAJ KORRIK 2014
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,472 2014-11-04 2014-11-05 23320470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA NR. FAT. 533
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-11-04 2014-11-05 227/12047012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL.PER A. MULLARAJ GUSHT 2014
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-11-04 2014-11-05 22720470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL.PER A. MULLARAJ SHTAT 2014
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 40,689 2014-11-04 2014-11-05 23120470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A6794