Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) UNLIMITED TRAVEL Durres 537,431 2014-05-08 2014-05-09 10320470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 31,929 2014-05-08 2014-05-09 9520470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDAL, CEL. FAT. NR.11793379 KOD AB. 537969
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 57,200 2014-05-08 2014-05-09 10220470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 6,233 2014-05-08 2014-05-09 10120470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 3,023 2014-05-08 2014-05-09 9620470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDAL, CEL. FAT. NR.11793379 KOD AB. 537969
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,758,160 2014-05-02 2014-05-05 10420470012014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 56,100 2014-05-02 2014-05-05 9820470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESE LEJE
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 52,724 2014-05-02 2014-05-05 9920470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESE LEJE
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 257,383 2014-05-02 2014-05-05 10520470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,200 2014-05-02 2014-05-05 9720470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 514,800 2014-05-02 2014-05-05 102/120470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 24,602 2014-04-29 2014-04-30 9320470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA PER ALFRED MULLARAJ
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 114,009 2014-04-29 2014-04-30 9220470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA PER ALFRED MULLARAJ DHE B. HASANI
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 76,389 2014-04-28 2014-04-29 9020470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A-6794 SHKURT MARS
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 20,176 2014-04-28 2014-04-29 9120470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830 PER SHKURT MARS
  Qarku Durres (0707) ANSIG Durres 47,520 2014-04-29 2014-04-29 8920470012014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SIG. MJETI PER FAT. NR 3254,325.326
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-04-25 2014-04-25 8720470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/UJE KON. 1509001
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 35,216 2014-04-25 2014-04-25 8820470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. FAT.310001712786
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 200 2014-04-18 2014-04-21 86.20470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAT. PER VEN GJYGJ, GJYK, RRETH.
  Qarku Durres (0707) ARBANA SH. A. Durres 180,000 2014-04-11 2014-04-14 75.20470012014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/ROJE GODINE