Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 84,883 2014-12-09 2014-12-10 27420470012014 Udhetim jashte shtetit TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA ALFRED MULLARAJ
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 52,452 2014-12-09 2014-12-10 27320470012014 Udhetim jashte shtetit TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA ALFRED MULLARAJ
  Qarku Durres (0707) UNLIMITED TRAVEL Durres 293,139 2014-12-09 2014-12-10 27220470012014 Udhetim jashte shtetit TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 3,000 2014-12-05 2014-12-09 27120470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.PAG TARIFE PER VEND GJYGJS.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 6,000 2014-12-05 2014-12-09 26520470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) RAIFFEISEN BANK SH.A Durres 18,000 2014-12-05 2014-12-09 26920470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG. KOMIT AD-HOC PER XHEVAHIRE DULJA, EDLIRA KUKALI
  Qarku Durres (0707) BANKA E TIRANES Durres 9,000 2014-12-05 2014-12-09 26620470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG. KOMIT AD-HOC PER ALTIN HASKU
  Qarku Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 9,000 2014-12-05 2014-12-09 26720470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG. KOMIT AD-HOC PER SULEJMAN SULCE
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 18,000 2014-12-05 2014-12-09 27020470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG. KOMIT AD-HOC PER BRULINDA ZENELAGA, ERVIN MYFTARAJ
  Qarku Durres (0707) KASTRATI SHA Durres 183,290 2014-12-04 2014-12-05 26520470012014 Karburant dhe vaj TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 503,100 2014-12-04 2014-12-05 26320470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESA PER KESHILLT
  Qarku Durres (0707) SHOQ E TE VERBERVE TE SHQIPERISE Durres 50,000 2014-12-04 2014-12-05 26120470012014 Te tjera transferta tek individet TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/financim i shoq.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 111,800 2014-12-04 2014-12-05 26420470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 7,344 2014-12-04 2014-12-05 265/120470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA NR.559
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 503,100 2014-12-04 2014-12-05 26220470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESA PER KESHILLT
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,230,835 2014-12-01 2014-12-02 25920470012014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-12-01 2014-12-02 25520470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 2,400 2014-12-01 2014-12-02 25720470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 151,520 2014-12-01 2014-12-02 26020470012014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 204700/PAGA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 30,248 2014-12-01 2014-12-02 25620470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL.