Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 32,423 2014-07-22 2014-07-22 15920470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A6794
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 240 2014-07-22 2014-07-22 16020470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHPENZIME UJE KONT.1509001
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 400 2014-07-10 2014-07-11 14720470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) UNLIMITED TRAVEL Durres 31,688 2014-07-10 2014-07-11 13720470012014 Udhetim jashte shtetit TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA
  Qarku Durres (0707) ENON XHEVDET KARAPICI Durres 14,400 2014-07-03 2014-07-03 13420470012014 Shpenzime gjyqesore TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESE AKT EKSPERTIMI
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 237,812 2014-07-01 2014-07-02 14320470012014 Paga baze
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,596,258 2014-07-01 2014-07-02 14220470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 3,000 2014-07-01 2014-07-02 14120470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE TEL. PER FAT. NR.1188453
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 29,348 2014-07-01 2014-07-02 14020470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE CEL. FAT. NR.1188453
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-07-01 2014-07-02 13820470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHP. TEL. FAT NR. 1100100000 PER A. MULL.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 14,210 2014-07-01 2014-07-02 14620470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETE PER ALFRED MULLARAJ
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 3,000 2014-07-01 2014-07-02 13920470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA PER B SUKAJ
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 503,100 2014-07-01 2014-07-02 14420470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESA PER KESHILLT
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 55,900 2014-07-01 2014-07-02 14520470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 38,555 2014-06-26 2014-06-27 13520470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL.A6794
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 18,042 2014-06-26 2014-06-27 13620470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL.A-106830
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 12,546 2014-06-11 2014-06-12 12820470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA NR.224
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 25,596 2014-06-02 2014-06-03 12020470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/NDALESE CEL. FAT. NR.118814078
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,708,517 2014-06-02 2014-06-03 11720470012014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 240,943 2014-06-02 2014-06-03 11820470012014 Shtese page per funksionin TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA