Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) MIMOZA ÇEKA Durres 4,000 2014-01-21 2014-01-21 347.20470012013 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per largesi nga qendra e banimit - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune - Te tjera transferta tek individet TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHP.
  Qarku Durres (0707) D.E.G Durres 337,440 2014-01-20 2014-01-21 349.348.20470012013 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 19,974 2014-01-20 2014-01-21 335.20470012013 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 240 2014-01-20 2014-01-21 337.20470012013 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/UJE KON. 1509001
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 1,056 2014-01-20 2014-01-21 336.20470012013 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. KON. 537969
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 21,162 2014-01-20 2014-01-21 333.20470012013 Te tjera transferta tek individet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA NR.232
  Qarku Durres (0707) VARAKU E Durres 5,292,518 2014-01-20 2014-01-21 343.344.20470012013 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001RIK. RR. QENDER MANSKURI
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 265,687 2014-01-07 2014-01-08 2.20470012014 Paga baze - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 19,173 2014-01-07 2014-01-08 3.20470012014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per gradat ushtarake - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 172,560 2014-01-07 2014-01-08 4.20470012014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SIPAS BORD.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 57,200 2014-01-08 2014-01-08 7.20470012014 Paga baze - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 2,336,337 2014-01-07 2014-01-08 1.20470012014 Shtesa page te tjera TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA