Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) VARAKU E Durres 4,168,193 2014-04-07 2014-04-08 79.80.20470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/RIK. QEN. MANS.
  Qarku Durres (0707) KASTRATI SHA Durres 216,041 2014-04-07 2014-04-08 74.20470012014 Karburant dhe vaj TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/BL.
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 514,800 2014-04-07 2014-04-07 79/120470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 514,800 2014-04-04 2014-04-04 76.20470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 5,424 2014-04-04 2014-04-04 78.20470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 114,400 2014-04-04 2014-04-04 77.20470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,719,361 2014-04-01 2014-04-02 70.20470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 248,808 2014-04-01 2014-04-02 72.20470012014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 3,075 2014-04-02 2014-04-02 69.20470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. KON. 537969
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 34,862 2014-04-02 2014-04-02 68.20470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. KON. 537969
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 56,797 2014-04-01 2014-04-02 71.20470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA
  Qarku Durres (0707) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Durres 8,400 2014-04-02 2014-04-02 67.20470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TEL. KON. 5379691 TEL PER ALFRED MULLARAJ
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,060 2014-04-02 2014-04-02 73.20470012014 Udhetim i brendshem TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DIETA PER BRAJAN SUKAJ
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 54,983 2014-03-27 2014-03-28 65.20470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHPENZIME TELEFONI SHKURT 2014
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-03-27 2014-03-27 66.20470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHPENZIME UJE SHKURT 2014
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 13,458 2014-03-13 2014-03-17 64.20470012014 Posta dhe sherbimi korrier TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA SHK.2014
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 1,300 2014-03-13 2014-03-17 63/1.20470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP
  Qarku Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 5,850 2014-03-13 2014-03-17 63.20470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG. ERIND MERKURI SIPAS LISTE PAG.
  Qarku Durres (0707) BANKA KOMBETARE TREGTARE Durres 5,850 2014-03-13 2014-03-17 62.20470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAG. PER ULPIAN HOTI SIPAS LISTE PAG.
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 200 2014-03-11 2014-03-11 53.20470012014 Unspecified TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TARIFE PER GJ. E RRETHIT