Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Qarku Durres (0707) All All 76,306,570.00 262 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,250,748 2014-10-01 2014-10-01 20620470012014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA.
  Qarku Durres (0707) 2AF COMPANI Durres 18,000 2014-09-29 2014-09-30 20520470012014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHP.MAT
  Qarku Durres (0707) C.C.S. OFFICE Durres 54,960 2014-09-29 2014-09-30 20420470012014 Kancelari TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHP.MAT
  Qarku Durres (0707) BANKA E TIRANES Durres 170,570 2014-09-22 2014-09-23 20320470012014 Transferime korrente per institucionet jo-fitimprurese te huaja TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/DERDHJE KUOTA ANTARESIMI NE AER PER VITIN 2014 ME NR LLOG. FR76102780100100074504 BANQUE CREDIT M UTUEL STRASBURG
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 29,452 2014-09-16 2014-09-17 20020470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT.71891593
  Qarku Durres (0707) POSTA SHQIPTARE SH.A Durres 2,040 2014-09-16 2014-09-17 20220470012014 Posta dhe sherbimi korrier 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/POSTA NR. FAT. 460
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 13,724 2014-09-16 2014-09-17 19820470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Durres 58,480 2014-09-16 2014-09-17 19920470012014 Elektricitet 2047001 0000000 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A106830
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-09-16 2014-09-17 20120470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT 26975 DT 31.8.2014
  Qarku Durres (0707) VARAKU E Durres 4,558,349 2014-09-12 2014-09-15 19219120470012014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/RIK. RR. QENDER MANSKURI
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 28,800 2014-09-03 2014-09-04 18920470012014 Te tjera transferta tek individet TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/SHPERB.PER LILJANA KOLA
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 3,200 2014-09-03 2014-09-04 19020470012014 Te tjera transferta tek individet TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 178,713 2014-09-01 2014-09-02 18820470012014 Shtese page per vjetersi ne pune TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 204700/PAGA
  Qarku Durres (0707) DEGA TATIM TAKSA DURRES Durres 55,900 2014-09-01 2014-09-02 18520470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/TAP.PER KESH.
  Qarku Durres (0707) BANKA CREDINS Durres 2,324,820 2014-09-01 2014-09-02 18720470012014 Paga baze TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGA.
  Qarku Durres (0707) PRO CREDIT BANK Durres 503,100 2014-09-01 2014-09-02 18420470012014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PAGESA PER KESHILLT
  Qarku Durres (0707) ALBTELEKOM SH.A. Durres 38,535 2014-08-26 2014-08-27 18320470012014 Sherbime telefonike TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT 274 DT 31.7.2014
  Qarku Durres (0707) SH. A. UJESJELLES KANALIZIME DURRES Durres 120 2014-08-26 2014-08-27 18220470012014 Uje TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001 LIK FAT 26911 DT 31.7.2014
  Qarku Durres (0707) FOCUS PRESS Durres 9,600 2014-08-11 2014-08-12 17720470012014 Libra dhe publikime profesionale 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/PUBL. NJOFT.
  Qarku Durres (0707) CEZ SHPERNDARJE Durres 42,066 2014-08-12 2014-08-12 17920470012014 Elektricitet 2047001 TDO 0707/ KESH. QARK. KOD. 2047001/EN EL. KON.A6794