Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EURONDERTIMI 2000 Tirane 7,721,118 2014-12-30 2014-12-30 25410930112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore 466-231 IQT rikonstruksion,up nr 6561 dt 10.10.2014,njoftim fit dt 24.11.2014,kontrate nr 6561/7 d t01.12.2014,fat nr 462 d t26.12.2014,seri 18326368 ,situacion perfundimtar dt 26.12.2011,njoftim APP dt 01.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BAILIFF SERVICES ALBANIA Tirane 68,809 2014-12-30 2014-12-30 25910930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT detyrime zyres se permbrimit,fat nr 965 dt 23.12.2014,seri 171514980,A.Seiti
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AR & LO Tirane 85,085 2014-12-30 2014-12-30 25310930112014 Udhetim jashte shtetit 602 IQT bileta,pv emergjence dt 19.11.2014,fat nr 4171 dt 25.11.2014,seri 19005621
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BALKAN ANALYTICAL GROUP Tirane 491,976 2014-12-30 2014-12-30 25710930112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 602 IQT sherbime,up nr 7161 dt 13.11.2014,njofti fit dt 02.12.2014,kontrate nr 7161/7 d t19.12.2014,fat nr 1219 dt 23.12.2014,seri 14478636
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) T. T Tirane 1,172,436 2014-12-30 2014-12-30 25510930112014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 602 IQT sherbim aspirimi,up nr 6711 d t20.10.2014,ftese per oferte dt 10.10.2014,njofti dt 10.11.2014,kontrate nr 6711/10 d t12.11.2014,fat nr 1 d t10.12.2014,seri 172664451
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 361,681 2014-12-30 2014-12-30 25610930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT kamat vonese per energji sipas akt rakordimit
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) KRIJON Tirane 499,920 2014-12-30 2014-12-30 25810930112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 602 IQT sherbime,up nr 7161 dt 13.11.2014,njofti fit dt 09.12.2014,kontrate nr 7161/7 dt 19.12.2014,fat nr 14565 dt 23.12.2014,seri 18707233
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ETLEVA MAZREKU Tirane 6,000 2014-12-24 2014-12-26 24910930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT materiale,up nr 8057 d t18.12.2014,pv dt 19.12.2014,fat nr 1 d t19.12.2014,seri 6211898,fh nr 41 dt 19.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) M I R G E E R A L B Tirane 7,992 2014-12-24 2014-12-26 25110930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT materiale,up nr 8060 d t19.12.2014,pv dt 22.12.2014,fat nr 77 dt 22.12.2014,seri 16287685,fh nr 42 dt 22.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 70,316 2014-12-24 2014-12-26 24410930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT energji,kontrate H36179,fat dt 25.11.2014,seri 616746546
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 203,240 2014-12-24 2014-12-26 24910930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Kleodian Trokaj,vendim nr 4202 dt 17.11.2014,vendim nr 2781 dt 29.05.2014,bordero bashkangjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 740,650 2014-12-24 2014-12-26 25210930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Indrti Osmani,vendim nr 2693 dt 20.03.2012,vendim komiteti dt 26.11.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 45,000 2014-12-24 2014-12-26 24810930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT dieta bordeo bashkangjitur,dt 22.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) HEST Tirane 792,600 2014-12-24 2014-12-26 25310930112014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj 602 IQT materiale,up nr 6618 d t14.10.2014,njoftim fit dt 14.11.2014,kontrate nr 6618/7 dt 24.11.2014,fat nr 228,dt 18.12.2014,seri 14245978,fh nr 40 dt 18.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) MAK - OLIMPIK Tirane 108,812 2014-12-24 2014-12-26 24710930112014 Udhetim jashte shtetit 602 IQT bileta,pv emergjence dt 26.09.2014,autorizim dt 26.09.2014,fat nr 32 dt 15.10.2014,seri 07274620
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 5,376 2014-12-24 2014-12-26 24910930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,fat nentor 2014,seri 718922566
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AR & LO Tirane 304,281 2014-12-24 2014-12-26 24610930112014 Udhetim jashte shtetit 602 IQT bileta,pv emergjence dt 21.10.2014,fat nr 4040 dt 21.10.2014,seri 17154240,autorizim nr 6248 dt 20.10.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 25,374 2014-12-24 2014-12-26 25010930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Fuat Banaj,vendim nr 3508 dt 16.06.2006,vendim komiteti dt 26.11.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AN&RA Tirane 228,000 2014-12-12 2014-12-15 23910930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT materiale,kontrate nr 3013/14 dt 25.06.2014 ne vazhdim,fat nr 891 dt 09.12.2014,seri 169797,fh 38 dt 09.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,847 2014-12-12 2014-12-15 24310930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,fat nentor 2014