Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 15,608 2014-12-11 2014-12-12 23710930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT energji,kontrate H36179,fat dt 18.11.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 471,000 2014-12-11 2014-12-12 23110930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi S.Dardha,vendim nr3524 dt 03.06.2006,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 509,152 2014-12-11 2014-12-12 22210930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Arben Doganaj,vendim nr 1233 dt 14.02.2013,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AGIM SULÇE Tirane 781,209 2014-12-02 2014-12-02 21610930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Edmaond Visha,vendim nr 4194 dt 11.09.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 131,000 2014-12-02 2014-12-02 21710930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT dieta,urdher nr 7511 dt 01.12.2014,bordero bashkangjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-12-02 2014-12-02 21810930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT sherbim roje,kontrate nr 26 dt 04.03.2014 ne vazhdim,fat nr 53 dt 30.11.2014,seri 14467718
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 220,828 2014-12-01 2014-12-01 21210930112014 Shtese page per kualifikimin 600 IQT paga nentor 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,216,294 2014-12-01 2014-12-01 21510930112014 Shtese page per kualifikimin 600 IQT paga nentor 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 121,006 2014-12-01 2014-12-01 21410930112014 Paga baze 600 IQT paga nentor 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 48,116 2014-12-01 2014-12-01 21310930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga nentor me kontrate 2014 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 28,800 2014-11-26 2014-11-27 21010930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknik,kontrate nr vazhdim nr 2590/7,fat nr 3190 dt 24.11.2014,seri 17584190,fh nr 35 dt 24.11.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 73,252 2014-11-25 2014-11-26 21110930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT energji,kontrate H36179,fat dt 27.10.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BLEK-K Tirane 352,200 2014-11-24 2014-11-25 20810930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,vendim nr 1044 dt 26.03.2014,urdher nr 7284 dt 21.11.2014,Adnan Logli
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,115,610 2014-11-24 2014-11-25 20910930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,vendim nr 1744,2277 dt 06.02.2014,12.05.2014,urdher nr 7284 dt 21.11.2014,bordero bashkangjitur ,I.Karafilaj
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 36,300 2014-11-17 2014-11-18 20310930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknike,kontrate nr 2590/7 ne vazhdim,fat ne 3080 dt 13.11.2014,seri 17584080,fh nr 34 dt 13.11.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 58,260 2014-11-17 2014-11-18 20110930112014 Uje 602 IQT uje,kontrate 359489,fat dt 23.10.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 1,694 2014-11-17 2014-11-18 20210930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,kodi 110000008241/45/77,fat tetor 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EDLIRA JAKUPI(L31511001C) Tirane 97,780 2014-11-17 2014-11-18 20410930112014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 602 IQT mjete pastrimi,up n 311 dt 30.10.2014,ftese per oferte dt 30.10.2014,njofi fut dt 05.11.2014,fat nr 9,8 dt 10.11.2014,seri 7685009,7685008,fh nr 32 dt 10.11.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) T. T Tirane 340,000 2014-11-12 2014-11-13 19810930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT riparime,up nr 295 dt 19.09.2014,ftese per oferte dt 19.09.2014,
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 80,500 2014-11-12 2014-11-13 20010930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT dieta,urdher nr 7092 dt 12.11.2014,bordero dt 12.11.2014