Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INFOSOFT OFFICE SHA Tirane 165,600 2014-11-12 2014-11-13 19710930112014 Kancelari 602 IQT kancelari,up nr 312 dt 30.10.2014,ftese per oferte dt 05.11.2014,njoftim fit dt 05.11.2014,fat dt 06.11.2014,seri 119807415,fh nr 31 dt 06.11.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) "EAG COMMUNICATION" Tirane 356,400 2014-11-04 2014-11-05 19210930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT faqe web,up nr 6671 d t17.10.2014,ftese per oferte dt 17.10.2014,njofti fit dt 28.10.2014,fat nr 60 dt 28.10.2014,seri 13613313
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 11,448 2014-11-04 2014-11-05 19010930112014 Posta dhe sherbimi korrier 602 IQT posta,fat nr 4226 dt 26.10.2014,seri 12591555
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 54,947 2014-11-04 2014-11-05 19510930112014 Sherbime telefonike 602 IQT diferenca telefonsipas pasqyres permbledhese
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-11-04 2014-11-05 19610930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT sherbim roje,kontrate nr 26 dt 04.03.2014 ne vazhdim,fat nr 52 dt 31.10.2014,seri 14467717
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 24,600 2014-11-04 2014-11-05 19110930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknike,kontrate nr 2590/7 ne vazhdim fat nr 2873 dt 23.10.2014,seri 17583873,fh nr 30 dt 23.10.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 20,304 2014-11-04 2014-11-04 19410930112014 Udhetim jashte shtetit 602 IQT dieta,urdher nr 6950 dt 31.10.2014,bordero bashkangjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 105,000 2014-11-04 2014-11-04 19310930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT dieta,urdher nr 6950 dt 31.10.2014,bordero bashkangjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 223,336 2014-11-03 2014-11-03 18610930112014 Shtese page per kualifikimin 600 IQT paga tetor 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 122,251 2014-11-03 2014-11-03 18710930112014 Paga baze 600 IQT paga tetor 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,331,296 2014-11-03 2014-11-03 18910930112014 Paga baze 600 IQT paga tetor 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 48,656 2014-11-03 2014-11-03 18810930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga tetor me kontrate 2014 np plan 3 fakt 3 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 65,764 2014-10-16 2014-10-17 18110930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT energji,kontrate H36179,fat dt 27.09.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 700 2014-10-16 2014-10-17 18210930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,fat 718500971 shtator 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ARMANDO MYFTARI Tirane 370,320 2014-10-13 2014-10-14 17610930112014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 602 IQT riparime,up nr 288 dt 11.09.2014,ftese per ofert dt 11.09.2014,njofti dt 03.10.2014,fat nr 179 dt 02.10.2014,seri 213605479
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 5,400 2014-10-13 2014-10-14 17410930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknike,kontrate nr 2590/7 ne vazhidm,fat nr 27 d t07.10.2014,seri 17583734
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALMEDICAL Tirane 6,000 2014-10-13 2014-10-14 17810930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT materiale,pv emergjence dt 03.10.2014,fat nr 44 dt 03.10.2014,seri 17507510,fh nr 25 dt 03.10.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBITAL - CANON Tirane 431,640 2014-10-13 2014-10-14 17510930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT sherbim rrjeti,up nr 297 d t25.09.2014,ftese per oferte dt 25.09.2014,njof fit dt 08.10.2014,fat nr 2 dt 08.10.2014,seri 16589412
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) DHIMITRAQ KOSTA Tirane 38,890 2014-10-13 2014-10-14 17710930112014 Blerje dokumentacioni 602 IQT dokumenta,up nr 301 dt 30.09.2014,ftese per oferte dt 30.09.2014,njoft dt 02.10.2014,fat nr 61 dt 08.10.2014,seri 0001335,fh nr 28 dt 08.10.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALMEDICAL Tirane 9,600 2014-10-13 2014-10-14 17910930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT materiale,pv emergjence dt 06.10.2014,fat nr 45 dt 06.10.2014,seri 17507511,fh nr 26 dt 06.10.2014