Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,194,600 2014-09-26 2014-09-26 15110930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendime gjyqi,Alban Seiti ,vendim gjykate apeli nr 194 dt 23.01.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Tirane 69,796 2014-09-24 2014-09-24 15710930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT energji,kontrate H36179,fat dt 27.08.2014,seri 615566597
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 2,100 2014-09-24 2014-09-24 15610930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,fat Gusht 718311141,718311135,718311147
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EURONDERTIMI 2000 Tirane 1,441,724 2014-09-04 2014-09-05 14810930112014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 231-466-IQT situacion per rikon,kontrtae shtese nr 5282/1 d t15.08.2014,urdher nr 5282 dt 15.08.2014,fat nr 443 dt 29.08.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 58,800 2014-09-04 2014-09-05 14310930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602-IQT gazra teknike,kontrate nr 2590/7 ne vazhdim,fat nr 2254,2028 dt 29.07.2014,22.08.2014,seri 14542204,14542288,fh nr 21 d t28.08.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EURONDERTIMI 2000 Tirane 2,088,438 2014-09-04 2014-09-05 14710930112014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 231-466-IQT situacion pjesor per rikon,up nr 2543 dt 15.04.2014,njof fit nr 2543/6 dt 15.05.2014,njof app dt 19.05.2014,kont nr 2543/7 dt 22.05.2014,fat nr 441 dt 04.08.2014,seri 06155043,situacion perfundimtar
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GENTIAN HORIETI Tirane 477,060 2014-09-04 2014-09-05 14210930112014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera paisje zyre 231-IQT pajisje,up nr 4459 dt 26.06.2014,njofti dt 22.07.2014,fat nr 32 dt 24.07.2014,seri 6027708,fh nr 18 dt 24.07.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 19,758 2014-09-04 2014-09-05 14410930112014 Posta dhe sherbimi korrier 602-IQT posta,fat nr 3522 dt 26.08.2014,seri 11519701
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EURONDERTIMI 2000 Tirane 474,000 2014-09-04 2014-09-05 14610930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602-IQT riparime,up nr 4941/1 dt 23.07.2014,njofti dt 21.08.2014,fat nr 442 dt 27.08.2014,seri 06155044
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,257,686 2014-09-01 2014-09-01 13910930112014 Paga baze 602 IQT paga gusht 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-09-01 2014-09-01 1410930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje,kontrate nr 26 d t04.03.2014 ne vazhdim,fat n 30 dt 31.08.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 218,321 2014-09-01 2014-09-01 13710930112014 Shtesa page te tjera 602 IQT paga gusht 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 60,769 2014-09-01 2014-09-01 13810930112014 Shtese page per kualifikimin 602 IQT paga gusht 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 47,574 2014-09-01 2014-09-01 14010930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga gusht me kontrate 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 11,580 2014-08-18 2014-08-19 13210930112014 Posta dhe sherbimi korrier 602 IQT posta,fat seri 3166 dt 26.07.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,503 2014-08-18 2014-08-19 13310930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,fat 718117073,71817077,718117057,718117067,fat korrik 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 57,124 2014-08-18 2014-08-19 13610930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT energji,kontrate H36176,fat 613995316 dt 26.07.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 218,321 2014-08-18 2014-08-18 12410930112014 Paga baze 600 IQT paga korrik 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) KASTRATI SHA Tirane 2,879,435 2014-08-04 2014-08-06 13110930112014 Karburant dhe vaj 602 IQT karburant,kontrate nr 2614/7 dt 06.06.2014 ne vazhdim,fat nr 16 dt 31.07.2014,seri 14807366,fh nr 3 d t31.07.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 32,700 2014-08-04 2014-08-06 12810930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknike,kontrate nr 2590/7 ne vazhdim,fat nr 2028 dt 29.07.2014,seri 14541978 ,fh nr 19 dt 29.07.2014