Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,159,500 2014-10-13 2014-10-13 17310930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Leonard Gogu,vendim nr 9960 dt 30.09.2013,vendim gjyk apeli nr 2991 dt 11.07.2014,boredo bashkangjitur,urdher nr 6548 dt 09.10.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) KRIJON Tirane 17,532,000 2014-10-13 2014-10-13 18010930112014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instrumente laboratorike 231 IQT aparatura laboratorike,up nr 207 dt 17.04.2014,njof fit nr 2614 dt 22.05.2014,kontrate nr 2614/7 dt 06.06.2014,njof app dt 22.05.2014,fat nr 14289 dt 16346353 dt 18.07.2014,fh nr 16 d t18.07.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 24,600 2014-10-03 2014-10-06 16810930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknike,kontrate nr 2590/7 dt 05.05.2014 ne vazhdim,fat nr 2503,2579 dt 15.09.2014,23.09.2014,seri 14542453,17583529,fh nr 23,24 d t15.09.2014,23.09.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AN&RA Tirane 273,600 2014-10-03 2014-10-06 17010930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT materiale,kontrate nr 3013/14 dt 25.06.2014 ne vazhdim,fat nr 862 dt 08.09.2014,seri 16977766,fh nr 22 dt 08.09.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) A T L A N T I K Tirane 62,800 2014-10-03 2014-10-06 16910930112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602 IQT siguracion makine,up nr 293 dt 17.09.2014,njofti dt 19.09.2014,fat nr 76 dt 22.09.2014,seri 07087772
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-10-03 2014-10-06 17110930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT sherbim roje,kontrate nr 26 dt 04.03.2014 ne vazhdim,fat nr 46 dt 30.09.2014,seri 14467711
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 14,400 2014-10-03 2014-10-06 16610930112014 Posta dhe sherbimi korrier 602 IQT posta,fat nr 3854 dt 26.09.2014,seri 11520835
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) REAL - COM Tirane 166,800 2014-10-03 2014-10-06 17210930112014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave 602 IQT riparime,up nr 287 dt 11.09.2014,njofti fit dt 29.09.2014,fat nr 175 dt 30.09.2014,seri 09529625
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 34,380 2014-10-03 2014-10-06 16510930112014 Uje 602 IQT uje,kontrate 359489-1,fat nr 1407,1408,1409 dt 22.07.2014,21.08.2014,23.09.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) KOCI T & L Tirane 528,600 2014-10-02 2014-10-03 16710930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendime gjyqi,Vasillaq Qemal Koci,
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,232,838 2014-10-01 2014-10-01 16210930112014 Shtese page per kualifikimin 600 IQT paga shtator 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 119,760 2014-10-01 2014-10-01 16010930112014 Paga baze 600 IQT paga shtator 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 218,321 2014-10-01 2014-10-01 16110930112014 Shtese page per kualifikimin 600 IQT paga shtator 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 119,000 2014-10-01 2014-10-01 16410930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT dieta,urdher dt 30.09.2014,liste pagese bashkangjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 47,574 2014-10-01 2014-10-01 16310930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga shtator me kontrate 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) TIRANA BAILIFF'S SEVICES Tirane 1,142,412 2014-09-26 2014-09-26 15410930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendime gjyqi,Dorald Muka,vendim gjykate apeli nr 3696 dt 09.07.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) KOCI T & L Tirane 528,600 2014-09-26 2014-09-26 15510930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendime gjyqi,Vasillaq Qemal Koci,
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BAILIFF SERVICES ALBANIA Tirane 413,200 2014-09-26 2014-09-26 15210930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendime gjyqi,Hasan Tarka,vendim gjykate apeli nr 2167 dt 03.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 471,240 2014-09-26 2014-09-26 15010930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendime gjyqi,Dorjan Cuedari ,vendim gjykate apeli nr 2657 dt 02.07.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,073,317 2014-09-26 2014-09-26 14910930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendime gjyqi,Andrea Kerri ,vendim gjykate apeli nr 2506 dt 25.06.2014