Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 62,016 2014-04-23 2014-04-24 6010930112014 Te tjera transferta tek individet 606IQT shperblim per dalje ne pension urdher 28 dt 11.2.14 bordero 22.4.14 shkresa 1083/3 dt 9.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 106,660 2014-04-23 2014-04-23 5910930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT shpenzime energjie ft 609684720 dt 12.4.14 kontrata h36179
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-04-10 2014-04-22 4710930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje godine up 31 dt 20.2.14 nj.fituesi 1135/7 dt 4.3.14 kontrate 26 dt 4.3.14 ft seri 89260429 dt 31.3.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 6,567 2014-04-17 2014-04-18 5710930112014 Sherbime telefonike 602 IQT shpenzime pagese telefoni ft 717316004 dt 31.3.14 ft 717188410 dt 28.2.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 18,300 2014-04-17 2014-04-18 5810930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT pagese sipas vendimeve gjyqesore n.beqiri urdher 1005 dt 17.2.14 bordero dt 14.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBITAL - CANON Tirane 250,800 2014-04-14 2014-04-15 5310930112014 Kancelari 602 IQT blerje kancelari up 45 dt 5.3.14 ftes oferte 1468/1 dt 6.3.14 njo.fituesi 11.3.14 ft d-172 s 12888297 dt 12.3.14 fh 1 dt 12.3.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) A T L A N T I K Tirane 346,800 2014-04-14 2014-04-15 5210930112014 Sherbime te tjera 602 IQT siguracion godine up 92 dt 1.4.14 ftes oferte 2085/1 dt 1.4.14 nj.fituesi 4.4.14 ft 24 dt 4.4.14 seri 07085920
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 209,000 2014-04-14 2014-04-15 5410930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT pagese dietash mars 2014 urdher 2466 dt 11.4.14 bordero dt 11.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-04-10 2014-04-15 4710930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje godine up 31 dt 20.2.14 nj.fituesi 1135/7 dt 4.3.14 kontrate 26 dt 4.3.14 ft seri 89260429 dt 31.3.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) HEST Tirane 298,800 2014-04-14 2014-04-15 4910930112014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 602 IQT blerje mjete pastrimi up 42 dt 27.2.14 ftes oferte 1329/1 dt 28.2.14 nj.fituesi 11.3.14 ft 148 seri 11169748 dt 19.3.14 fh 2 dt 19.3.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-04-10 2014-04-14 4710930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje godine up 31 dt 20.2.14 nj.fituesi 1135/7 dt 4.3.14 kontrate 26 dt 4.3.14 ft seri 89260429 dt 31.3.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 157,924 2014-04-14 2014-04-14 5010930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT shpenzime energjie ft 608517479 dt 8.3.14 kontrate h36179
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 63,691 2014-04-14 2014-04-14 4810930112014 Sherbime te tjera 602 IQT abonim flet.zyrtare dhe shtypi periodik up 44 dt 28.2.14 kontr 57 dt 7.3.14 ft 103 seri 12599853 dt 7.3.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 15,240 2014-04-14 2014-04-14 5110930112014 Uje 602 IQT shpenzime uji Ft 1402,kontrat 359489-1 dt 20.2.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-04-10 2014-04-11 4710930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje godine up 31 dt 20.2.14 nj.fituesi 1135/7 dt 4.3.14 kontrate 26 dt 4.3.14 ft seri 89260429 dt 31.3.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 8,830 2014-04-10 2014-04-10 4610930112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602 IQT takse vjetore automjeti urdher 76 dt 13.3.14 ft 349tr2 seri 12981267 dt 4.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 270,000 2014-04-09 2014-04-10 4110930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT shpenzim vendim gjyqi, urdher pagese 1005 dt 17.2.14 bordero 04.04.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 90,000 2014-04-09 2014-04-10 4310930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT shpenzim vendim gjyqi, urdher pagese 1005 dt 17.2.14 bordero 04.04.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 60,546 2014-04-10 2014-04-10 4510930112014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 602 IQT takse vjetore automjeti urdher 76 dt 13.3.14 ft 112100222 dt 4.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 90,000 2014-04-09 2014-04-10 4210930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT shpenzim vendim gjyqi, urdher pagese 1005 dt 17.2.14 bordero 04.04.14