Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-08-04 2014-08-06 12910930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje,kontrate nr 26 dt 04.03.2014 ne vazhdim,fat nr 33 dt 31.07.2014,seri 89260448
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 45,000 2014-08-01 2014-08-04 13010930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT dieta,urdher dt 31.07.2014,liste bashkangjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,360,074 2014-08-01 2014-08-01 12610930112014 Paga baze 602 IQT paga korrik 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 60,769 2014-08-01 2014-08-01 12710930112014 Shtesa page te tjera 602 IQT paga korrik 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 47,574 2014-08-01 2014-08-01 12510930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga korrik me kontrate 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,824 2014-07-31 2014-07-31 12310930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,fat 717920040,717920010,717920020,717920030
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) SINTEZA CO Tirane 9,000 2014-07-24 2014-07-25 12110930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT rip,pv emergjence 10/7/14,fat 1297 d 10/7/14 s 13880997
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 31,500 2014-07-24 2014-07-25 12210930012014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra tek,kontr vazh 2590/7 d prill 2014,fat 1963 d 23/7/14 s 14541913,fh 17 d 23/7/14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 16,320 2014-07-22 2014-07-23 11910930112014 Uje 602 IQT shpenzime uji ft 24.6.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 46,461 2014-07-22 2014-07-23 11810930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT shpenzime energji f11.7.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 4,000 2014-07-22 2014-07-23 12010930112014 Sherbime telefonike 1093011 602 IQT shpenzime urdh 5.6.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 16,002 2014-07-16 2014-07-17 11310930112014 Posta dhe sherbimi korrier IQT . lik ft poste seri 11510822 dt 26.6.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 36,000 2014-07-16 2014-07-17 11210930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale IQT . lik ft reduksione emergj, form dt 7.7.2014, seri 14541753 dt 7.7.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 5,400 2014-07-16 2014-07-17 11110930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik IQT . lik ft bl gaz kv dt 14.5.2014, seri 14541766 dt 8.7.2014, fh dt 8.7.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) "ABCOM" Tirane 3,824 2014-07-16 2014-07-17 11010930112014 Sherbime telefonike IQT . lik ft tel qershor 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AN&RA Tirane 702,000 2014-07-16 2014-07-16 11710930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale IQT . lik ft bl shishe metalike, up dt 6.5.2014, nj fit dt 27.5.2014, kontr dt 23.6.2014, seri 12364691 dt 7.7.2014, fh dt 7.7.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AN&RA Tirane 200,640 2014-07-16 2014-07-16 11410930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale IQT . lik ft bl shishe plastike up dt 6.5.2014, nj fit dt 27.5.2014, kontr dt 25.6.2014, seri ft 12364690 dt 14.7.2014, fh dt 14.7.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) HEST Tirane 346,800 2014-07-04 2014-07-07 10710930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602-IQT materiale,up nr 257 dt 09.05.2014,njofti dt 26.05.2014,fat nr 175 dt 02.06.2014,seri 4245925,fh nr 8 dt 02.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 61,200 2014-07-04 2014-07-07 10610930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602-IQT blerje gaz,up nr 2590 dt 17.04.2014,njof fit nr 2590/6 dt 05.05.2014,njof APP dt 12.05.2014,kon nr 2590/7 dt 12.05.2014,fat nr 1694 dt 26.06.2014,seri 14541644,fh nr 10 dt 01.07.2014.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 195,577 2014-07-04 2014-07-07 10910930112014 Paga baze 600 IQT paga qershor 2014