Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) KASTRATI SHA Tirane 718,880 2014-06-12 2014-06-13 8610930112014 Karburant dhe vaj 602-IQT karburant,up nr 868 dt 10.02.2014,njofti fit nr 4/10 dt 14.05.2014,autori nr 4/11 dt 16.05.2014,kont 3543 dt 27.05.2014,fat nr 27 d t28.05.2014,seri 12573627,fh nr 2 d t28.05.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-06-03 2014-06-04 8110930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje godine kontrate 26 dt 4.3.14 ne vazhdim ft 26 seri 89260439 dt 31.5.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 216,899 2014-06-02 2014-06-02 7910930112014 Shtesa page te tjera 600 IQT paga maj 2014np plan 100 fakt 97 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,723,325 2014-06-02 2014-06-02 7810930112014 Shtesa page te tjera 600 IQT paga maj 2014np plan 100 fakt 97 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 47,574 2014-06-02 2014-06-02 8010930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga maj 2014 pun.me kontrate 3 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 65,300 2014-05-14 2014-05-14 7610930112014 Shpenzime per situata te veshtira dhe per fatekeqesi 606 IQT ndihme per fatkeqesishkresa 2049/3 dt 29.4.14 urdher 201 dt 7.4.14 bordero dt 12.5.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 87,076 2014-05-14 2014-05-14 7710930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT shpenzime energjie ft 610761248 dt 12.5.14 kontrata h36179
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 4,352 2014-05-14 2014-05-14 7810930112014 Sherbime telefonike 602 IQT shpenzime pagese telefoni ft 717518717, 717518712, 717518700, 717518705, 717518692 dt 30..4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EAGLE MOBILE Tirane 34,227 2014-05-12 2014-05-12 7010930112014 Sherbime telefonike 600,602 IQT shpenzime pagese detyrim cel ft 114074224 dt 1.12.13, kod abonenti c1003218
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 19,374 2014-05-12 2014-05-12 7110930112014 Posta dhe sherbimi korrier 602 IQT shpenzime poste ft 2088 seri 11523463 dt 26..4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 17,220 2014-05-12 2014-05-12 7210930112014 Uje 602 IQT shpenzime uji ft 1404-359489-1 dt 23.4.14 kontrate 359489-1
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBITAL - CANON Tirane 476,158 2014-05-07 2014-05-08 6910930112014 Materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres 602 IQT blerje tonera per printera dhe fotokopje up 222 dt 29.4.14 pv 6 dt 29.4.14 ft d-276 seri 14388101 dt 29.4.14 fh 3 dt 29.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-05-06 2014-05-07 6710930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT pagese roje godine kontrate 26 dt 4.3.14 ne vazhdim ft 19 seri 89260434 dt 30.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) S I L V E R Tirane 120,000 2014-05-06 2014-05-07 6510930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT rimbushje fikse zjarri up 46 dt 5.3.14 ftes per prokurim 1469/1 dt 5.3.14 nj.fituesi 11.3.14 ft 21 seri 10943736 dt 1.4.14
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 11,995 2014-05-06 2014-05-07 6610930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT shpenzime sipas vendimeve gjyqesore per vjollca bare urdher pagese 1005 dt 17.2.14 bordero dt 2.5.14(likujdim total)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EAGLE MOBILE Tirane 68,182 2014-05-06 2014-05-07 6810930112014 Paga baze 600 IQT shpenzime pagese detyrim cel janar-shkurt 2014 ft 118731306 dt 1.3.14, ft 114114401 dt 1.2.14 kod abonenti c1003218
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,696,494 2014-05-02 2014-05-02 6210930112014 Paga baze 600 IQT paga prill 2014np plan 100 fakt 97 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 48,115 2014-05-02 2014-05-02 6410930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga prill 2014 pun.me kontrate 3 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 283,279 2014-05-02 2014-05-02 6310930112014 Shtese page per kualifikimin 600 IQT paga prill 2014np plan 100 fakt 97 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 4,784 2014-04-23 2014-04-24 6110930112014 Te tjera transferta tek individet 606IQT tatim per shperblim per dalje ne pension urdher 28 dt 11.2.14 bordero 22.4.14 shkresa 1083/3 dt 9.4.14