Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 55,500 2014-07-04 2014-07-07 10810930112014 Udhetim i brendshem 602 IQT dieta qershor 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-07-04 2014-07-07 10310930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602-IQT sherbim roje,kontrate nr 26 dt 04.03.2014 ne vazhdim,fat nr 29 dt 30.06.2014,seri 89260444
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EXTRABIS Tirane 305,984 2014-07-04 2014-07-07 10410930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602-IQT materiale,up nr 233 dt 29.04.2014,njofti dt 22.05.2014,fat nr 1739 dt 30.05.2014,seri 13281739,fh nr 7 dt 30.05.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 64,200 2014-07-04 2014-07-07 10510930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602-IQT blerje gaz,up nr 2590 dt 17.04.2014,njof fit nr 2590/6 dt 05.05.2014,njof APP dt 12.05.2014,kon nr 2590/7 dt 12.05.2014,fat nr 1694 dt 26.06.2014,seri 14541644,fh nr 9 dt 26.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 841,680 2014-07-03 2014-07-04 9810930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,Naun Zoga,vendim nr 3834 dt 29.04.2013,shkrese M.F nr 8123/57 dt 16.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 769,800 2014-07-03 2014-07-04 10210930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,Ardian Dautaj,vendim nr 4729 dt 03.06.2011,shkrese M.F nr 8123/57 dt 16.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 580,543 2014-07-03 2014-07-04 10010930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,Fatmira Cangu,vendim nr 6187 dt 15.06.2012,shkrese M.F nr 8123/57 dt 16.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ERMIR GODAJ Tirane 2,979,048 2014-07-03 2014-07-04 9710930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,Ljosha Leli,Shoqeria Vila,vendim nr 9115,1251 dt 15.11.2011,14.02.2012,shkrese M.F nr 8123/57 dt 16.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,277,820 2014-07-03 2014-07-04 10110930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,Armand Shuaipi,vendim nr 1993 dt 27.02.2013,shkrese M.F nr 8123/57 dt 16.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ENDRIT HASA Tirane 1,041,800 2014-07-03 2014-07-04 9910930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi,Arenc Kongoli,vendim nr 6720 dt 27.06.2014,shkrese M.F nr 8123/57 dt 16.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 5,423,594 2014-07-02 2014-07-02 9310930112014 Shtese page per vjetersi ne pune 600 IQT paga qershor 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA Tirane 218,321 2014-07-02 2014-07-02 9410930112014 Shtese page per kualifikimin 600 IQT paga qershor 2014 np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 68,501 2014-07-02 2014-07-02 9610930112014 Paga baze 600 IQT paga qershor 2014np plan 100 fakt 96 bordero bashkengjitur
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 47,574 2014-07-02 2014-07-02 9510930112014 Sherbime te tjera 602 IQT paga me kontrate qershor 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) O L S O N I Tirane 172,224 2014-06-19 2014-06-20 8810930112014 Blerje dokumentacioni 602 IQT dokumenta,up nr 3299 dt 19.05.2014,ftese per ofert d t19.05.2014,njofti dt 21.05.2014,fat nr 776 dt 28.05.2014,seri 15353116,fh nr 6 dt 28.05.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ALBTELEKOM SH.A. Tirane 3,735 2014-06-19 2014-06-20 8710930112014 Sherbime telefonike 602 IQT telefon,fat 717720478 dt 31.05.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 14,238 2014-06-19 2014-06-20 8910930112014 Posta dhe sherbimi korrier 602 IQT posta,fat nr 2436 dt 26.05.2014,seri 11523215
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 59,076 2014-06-19 2014-06-20 9210930112014 Elektricitet 1093011 602 IQT energji,kontrate nr H36179,fat dt 13.06.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 121,800 2014-06-12 2014-06-13 8410930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602-IQT blerje gaz,up nr 2590 dt 17.04.2014,njof fit nr 2590/6 dt 05.05.2014,njof APP dt 12.05.2014,kon nr 2590/7 dt 12.05.2014,fat nr 1308 d t22.05.2014,seri 14541258,fh nr 5 dt 22.05.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) EURONDERTIMI 2000 Tirane 5,120,868 2014-06-12 2014-06-13 8510930112014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 231-IQT situacion pjesor per rikon,up nr 2543 dt 15.04.2014,njof fit nr 2543/6 dt 15.05.2014,njof app dt 19.05.2014,kont nr 2543/7 dt 22.05.2014,fat nr 435 dt10.06.2014,seri 06155035,sit nr 1 dt