Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) All All 155,209,098.00 224 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 9,000 2014-12-12 2014-12-15 23710930112014 Posta dhe sherbimi korrier 602 IQT posta,fat nr 4614 dt 26.11.2014,seri 12591940
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 160,800 2014-12-12 2014-12-15 24210930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknik,kontrate nr 2590/7 ne vazhdim,fat nr 33382 dt 11.12.2014,seri 17584382,fh nr 39 dt 11.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ICTS ALBANIA INTEGRATED SERVICES Tirane 183,966 2014-12-12 2014-12-15 23810930112014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 602 IQT roje institucioni,kontrate nr 26 dt 04.03.2014 ne vazhdim,fat dhjetor 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BAILIFF SERVICES ALBANIA Tirane 453,850 2014-12-11 2014-12-12 23310930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi S.Lace ,vendim nr 10038 dt 24.10.2012,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AGIM SULÇE Tirane 970,061 2014-12-11 2014-12-12 22910930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi S.Tanku,vendim nr 9947 dt 06.12.2011,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 672,080 2014-12-11 2014-12-12 22110930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Aida Cela,vendim nr 6963 dt 15.09.2011,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AN&RA Tirane 437,760 2014-12-11 2014-12-12 22010930112014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 602 IQT materiale,kontrate nr 3013/14 dt 25.06.2014 ne vazhdim,fat nr 862 dt 08.09.2014,seri 16977795,fh dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ERMIR GODAJ Tirane 1,364,275 2014-12-11 2014-12-12 22610930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi H.Rodi,vendim nr 5139 dt 14.06.2011,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) STRATI BAILIFF'S SERVICE Tirane 60,300 2014-12-11 2014-12-12 23410930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Ardian Dautaj,vendim nr 4729 dt 03.06.2011,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RROK DEDA Tirane 1,260,830 2014-12-11 2014-12-12 22810930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi L.Bejo,vendim nr 2631 dt 01.10.2012,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ZYRA E PERMBARIMIT TIRANE Tirane 2,110,108 2014-12-11 2014-12-12 23010930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Ndoc Deliaj,vendim nr 6411 dt 01.10.2007,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 21,567 2014-12-11 2014-12-12 22410930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Eduart Gjoncaj,vendim nr 5499 dt 11.02.2007,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) SHOQERIA PERMBARIMORE JUSTITIA Tirane 1,631,172 2014-12-11 2014-12-12 23210930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi F.Sulaj ,vendim nr 3402 dt 28.04.2011,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 120 2014-12-11 2014-12-12 23810930112014 Uje 602 IQT uje,kontrate 359489,fat Nentor 2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) GTS-GAZRA TEKNIKE SHQIPTARE Tirane 139,200 2014-12-11 2014-12-12 21910930112014 Materiale dhe pajisje labratorik e te sherbimit publik 602 IQT gazra teknike,kontrate nr 2590/7 dt 05.05.2014 ne vazhdim,fat nr 3319 dt 05.12.2014,seri 17584319,fh nr 36 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ERMIR GODAJ Tirane 92,458 2014-12-11 2014-12-12 23510930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi L.Leli,vendim nr 9115 dt 15.11.2011,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) ERMIR GODAJ Tirane 364,125 2014-12-11 2014-12-12 22510930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi E.Jaho,vendim nr 44 dt 02.12.2013,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) AGIM SULÇE Tirane 1,267,394 2014-12-11 2014-12-12 22710930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi K.Arapi,vendim nr 81 dt 17.01.2011,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA CREDINS Tirane 415,984 2014-12-11 2014-12-12 22310930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Besnik Skenderi,vendim nr 11237 dt 20.11.2012,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014
  Inspektoriati Qendror Teknik (3535) BANKA KOMBETARE E GREQISE Tirane 1,332,000 2014-12-11 2014-12-12 23610930112014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 602 IQT vendim gjyqi Thanas Verdhi ,vendim nr 2596 dt 19.03.2012,vendim nr 13 dt 26.11.2014,urdher nr 7842 dt 05.12.2014