Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB - BULLDING Tirane 20,076,480 2014-12-31 2014-12-31 30410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rikons tr rruga e elbasnait,kon P02 dt 11.09.2014 fat nr 65 dt 28.11.2014 sr 17583427 sit dt 20.10.201-20.12.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB - BULLDING Tirane 40,366,910 2014-12-31 2014-12-31 30510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rikons tr rruga e elbasnait,kon P02 dt 11.09.2014 fat nr 63 dt 22.12.2014 sr 17583430 sit 20.10.2014-201.12.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) THEOS Tirane 1,123,318 2014-12-31 2014-12-31 29510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Paradhenie,kon rikonstr rruga Gjiri Lalzit,kont P11 dt 24.12.2014 fat nr 1 dt 26.12.2014 sr 17263941
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 50,230,401 2014-12-31 2014-12-31 30610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rikons rruga rrethrrot Doganes-mbikalim Kashar,kont P01 dt 110.09.2014 fat nr 26 dt 20.12.2014 sr 12499836
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 11,306,929 2014-12-26 2014-12-29 28510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rivitalizim urban i dy shesheve ne Tirane kont nr P10 dt 05.12.2014 fat nr 50 dt 23.12.2014 sr 72440589 paradhenie
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 1,211,000 2014-12-23 2014-12-24 26510560012014 Shpenz. per rritjen e AQ - koncesione, patenta, licenca, marka, te drejta e tjera Fondi shqiptar i zhvillimit . Rimbursim situacioni dhjetor 2014,sipas marrevshjes se qeverise dhe Bankes Boterore,shkresa nr 792/1 dt 28.01.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GARDEN LINE Tirane 16,070,600 2014-12-23 2014-12-24 26410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Nderhyrje per rehabilitimin segmenti Plepa-Hyrje Vlore,kont vazhdim nr P/03 dt 13.10.2014,fat nr 1211 dt 16.12.2014 sr 17581265 sit 2 dt 13.10.14-11.11.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GECI Tirane 29,858,025 2014-12-23 2014-12-24 26610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rikonstruksioni segmenti rreth rrotullimi i doganes-mbikalimi kashar,kont nr P01 dt 11.09.2014 fat nr 6677 dt 30.11.2014 sr 10186677 sit nr 1 dt 10.10.14-30.11.14
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GARDEN LINE Tirane 10,338,362 2014-12-16 2014-12-16 25510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . nderhyrje per rehabilitimin urban kont.13.10.14 ft.1059 dt.14.11.14 seria 17581265 sit.113.10.14-11.11.14
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB - BULLDING Tirane 1,318,075 2014-11-27 2014-11-27 19710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr 11.01.2013,fat nr 16 dt 31.03.2014 sr 08711428 sit 4 dt 01.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB - BULLDING Tirane 2,015,439 2014-11-27 2014-11-27 19810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr 11.01.2013,fat nr 21 dt 30.04.2014 sr 08711433 sit 4 dt 01.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBSTAR SH.P.K Tirane 19,735,163 2014-11-27 2014-11-27 13010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje ,rikonstruksion i rruges Picall-TEG,kont WL REC 110 dt 20.12.2012,fat nr 163 dt 30.09.2013 sr 03369426
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 63,833,739 2014-11-26 2014-11-27 25910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . rimbursim shpenzime sit 26.11.2014,shkrese nr 792/1 dt 28.01.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 56,834,072 2014-11-26 2014-11-27 25810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . rimbursim shpenzime sit 26.11.2014,shkrese nr 792/1 dt 28.01.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB - BULLDING Tirane 8,420,804 2014-11-27 2014-11-27 19910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr 11.01.2013,fat nr 23 dt 20.05.2014 sr 08711435 sit 4 dt 01.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,670,378 2014-11-27 2014-11-27 25710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje kont C25851 WBSI 2013 fat nr 13 dt 09.10.2014 sr 11719814
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 29,961,097 2014-11-21 2014-11-24 25410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rimbursim shpenzime,proj rr dytesore lokale,kosto lokale,sit dt 20.11.2014,shkresa nr 792/1 dt 28.01.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 70,524,208 2014-11-21 2014-11-24 25310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Rimbursim shpenzime,proj rr dytesore lokale,kosto lokale,sit dt 20.11.2014,shkresa nr 792/1 dt 28.01.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GARDEN LINE Tirane 20,798,700 2014-11-18 2014-11-19 251110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . Pagese pjesore nderhyrje rehab Plepa Durres,kont vazhdim dt 13.10.2014 fat nr 1059 dt 14.11.2014 sr 17581265,sit 13.10.201-11.11.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VALMIR BALOSHI PER ROUGHTON INT.LIM Tirane 687,552 2014-11-17 2014-11-17 24610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore dhe lokale,kont dt 31.01.2014,fat nr 5 dt 15.10.2014 sr 15552953