Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VARAKU E Tirane 2,117,306 2014-10-13 2014-10-14 19110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale,KONT WL REC 143 DT 17.01.2014 FAT NR 61 DT 08.07.2014 SR 11931761
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VICTORIA INVEST INTERNATIONAL Tirane 6,095,250 2014-10-13 2014-10-14 16110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 125 DT 10.06.2013 FAT NR 08 DT 31.05.2014 SR 12404159
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) N.T.P EUROKOS-DEGA NE SHQIPERI Tirane 6,440,339 2014-10-14 2014-10-14 18710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,KONT WL REC 54-1 DT 28.04.2014,FAT NR 20.08.2014 SR 69879938
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 4,400,000 2014-10-13 2014-10-14 17110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale,KONT WL REC 138 DT 28.06.2013 FAT NR 22 DT 30.04.2014 SR 69862372
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 2,000,000 2014-10-13 2014-10-14 18810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale,KONT WL REC 141 DT 25.06.2013 FAT NR 23 DT 30.04.2014 SR 69862373
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 4,000,000 2014-10-13 2014-10-14 17210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale,KONT WL REC 138 DT 28.06.2013 FAT NR 40 DT 27.05.2014 SR 69862390
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 9,406,456 2014-10-09 2014-10-10 22210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 83 DT 04.03.2013,FAT NR 28 DT 12.09.2014 SR 87283346
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) 2 T Tirane 3,335,205 2014-10-09 2014-10-10 16410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 137 DT 05.07.2013,FAT NR 191 dt 30.06.2014 sr 02781243
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IMPRESA S.P.A Tirane 15,659,787 2014-10-09 2014-10-10 17810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 19.02.2012, ft.02 dt.07.06.2014 seria07233410
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 8,098,851 2014-10-09 2014-10-10 12110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 138 dt 25.06.2013 fat nr 6 DT 14.04.2014 SR 69862366
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 4,725,500 2014-10-09 2014-10-10 13610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje,KONT VAZHDIM WL REC 83-1 DT 24.04.2014,FAT NR 7 DT 14.05.2014 SR 87283325
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IMPRESA S.P.A Tirane 6,835,052 2014-10-09 2014-10-10 17710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 19.02.2012, ft.01 dt.22.04.14 seria 07233409
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) A. N. K. Tirane 2,697,563 2014-10-09 2014-10-10 14010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 27 DT 31.05.2010,FAT NR 57 DT 20.06.2014 SR 05673487 SIT 17.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CO.BE.IN Tirane 6,189,901 2014-10-09 2014-10-10 17910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 99 DT 12.03.2013 FAT NR 34 DT 01.08.2014 SR 02110272
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 3,049,325 2014-10-09 2014-10-10 10810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt OPEC dt 25.06.2013 fat nr 5 DT 31.03.2014 SR 69862355
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DELIA GROUP Tirane 8,586,700 2014-10-09 2014-10-10 18210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW KONT WL REC 82 DT 15.04.2013 FAT NR 31.07.2014 SR 70173863 SIT 31.07.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 2,900,000 2014-10-09 2014-10-10 22110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 83 DT 04.03.2013,FAT NR 23 DT 04.08.2014 SR 87283341
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) SERENISSIMA CONSTRUZIONI TIRANE Tirane 12,818,698 2014-10-09 2014-10-10 18610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 126 DT 13.06.2013,FAT NR 7 DT 19.08.2014 SR 10074361
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VICTORIA INVEST INTERNATIONAL Tirane 7,436,556 2014-10-09 2014-10-10 18310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 116 DT 29.05.2013 FAT NR 07 DT 31.05.2014 SR 2404158
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB - SHPRESA Tirane 1,499,568 2014-10-08 2014-10-09 15610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 89 DT 12.09.2012 FAT NR 89 DT 09.06.2014 SR 85389094