Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 3,469,365 2014-06-06 2014-06-06 89105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 25.6.2013, seri 5248276 dt 31.10.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 4,799,897 2014-06-06 2014-06-06 8110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 28.6.2013, seri 72440740 dt 30.1.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COSEDIL S.P.A. Tirane 192,026 2014-06-06 2014-06-06 12910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrjete rruge kontr dt 30.9.2012, seri 85138146 dt 31.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) SALILLARI Tirane 5,031,827 2014-06-06 2014-06-06 90105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 2.7.2013, seri 08500951 dt 28.12.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 3,230,526 2014-06-05 2014-06-06 114105600120142 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 4.4.2013, seri 09739916 dt 28.2.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CO-1 RROKU KONSTRUKSION TIRANE Tirane 2,345,593 2014-06-05 2014-06-06 122105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 23.7.2013, seri 04757397 dt 8.4.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DELIA GROUP Tirane 4,812,420 2014-06-06 2014-06-06 115105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrjete ujore kontr dt 15.4.2013, seri 70173856 dt 16.4.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CO.BE.IN Tirane 7,014,590 2014-06-05 2014-06-05 9110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 12.3.2013, seri 0211069 dt 11.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) C O B I A L Tirane 1,056,082 2014-06-05 2014-06-05 10510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 24.5.2011, seri 13039601 dt 14.2.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FUSHA Tirane 6,311,888 2014-06-05 2014-06-05 11610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 28.12.2012, seri 05713965 dt 21.4.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FILIPOS Tirane 6,780,406 2014-06-05 2014-06-05 12310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 12.6.2013, seri 07315711 dt 8.5.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBSTAR SH.P.K Tirane 11,975,023 2014-06-05 2014-06-05 8410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 20.12.2012, seri 03369404 dt 30.8.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "VUTHAJ" SHPK Tirane 1,905,705 2014-06-05 2014-06-05 11010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 3.1.2013, seri 205004455 dt 28.3.2014 sit fundit
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ''LALA" Tirane 4,251,995 2014-06-02 2014-06-02 13010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit .TVSH per projektet e furnizin me uji , kontrata dt 10.6.2011, seri ft 69297445 dt 28.5.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 22,541,913 2014-06-02 2014-06-02 13210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizin me uji sipas marrveshjes BBdhe Qeverise nr 792/1 dt 28.1.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) NDREGJONI Tirane 4,216,508 2014-04-30 2014-05-02 10410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 24.6.2013, SERI FT 85645183 dt 1.4.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 18,586,635 2014-04-14 2014-04-15 95105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH rimbursim projekti rr dytesore lpkale dhe kosto lokale sipas marrveshjes Qeverise dhe BB 792/1 dt 28.1.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 3,981,963 2014-04-02 2014-04-03 8710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 17.07.2013 sit 5 28.02.2014 fat 33 28.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) A. N. K. Tirane 481,206 2014-04-02 2014-04-03 8610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 22.10.2010 sit 8 17.02.2014 fat 43 21.03.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DELIA GROUP Tirane 4,823,313 2014-03-20 2014-03-21 8010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje kontr WL REC 82 15.04.2013 vazhdim sit 28.02.2014 fat 5 13.03.2014