Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G. P. G. COMPANY Tirane 11,252,458 2014-10-09 2014-10-09 18510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87 DT 21.01.2013 FAT NR 18 DT 29.05.2014 SR 10246518
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FILIPOS Tirane 5,557,713 2014-10-08 2014-10-09 21210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 127 DT 12.06.2014 FAT NR 3 DT 03.09.2014 SR 07315712
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DELIA GROUP Tirane 7,802,387 2014-10-08 2014-10-09 15710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW KONT WL REC 82 DT 15.04.2013 FAT NR 13 DT 10.06.2014 SR 70173859 SIT 10.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 16,034,728 2014-10-08 2014-10-09 15910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 52 DT 07.06.2013 FAT NR 9 DT 25.06.2014 SR 12499819
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) 2 T Tirane 1,620,340 2014-10-09 2014-10-09 16310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 137 DT 05.07.2013,FAT NR 190 DT 30.05.2014 SR 02781242
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 6,192,600 2014-10-08 2014-10-08 17510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin re furnizimit me uje kfw kont wl rec 83-1 dt 24.04.2014,fat nr 21 dt 23.07.2014 sr 87283339
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 1,080,000 2014-10-07 2014-10-08 10610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 141 dt 25.06.2013 fat nr 4 DT 31.01.2014 SR 5248294
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 2,192,939 2014-10-07 2014-10-08 14610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 27 DT 03.05.2010 FAT NR 62 DT 23.06.2014 SR 11457712 SIT 23.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) SALILLARI Tirane 678,004 2014-10-07 2014-10-08 15010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 66 DT 01.06.2011 FAT NR 49 DT 24.06.2014 SR 08501955
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) RIVIERA / TIRANE (J66903244D) Tirane 396,931 2014-10-08 2014-10-08 14810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 23 dt 20.08.2010,fat nr 35 DT 24.06.2014 SR 12973085
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 3,900,000 2014-10-08 2014-10-08 12010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 138 DT 28.06.2013,FAT NR 6 DT 31.03.2014 SR 69862356
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G. P. G. COMPANY Tirane 19,602,398 2014-10-08 2014-10-08 10010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87 DT 21.01.2013 FAT NR 09 DT 07.04.2014 SR 00367509
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 6,716,944 2014-10-07 2014-10-08 16010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 65-1 DT 17.12.2012 FAT NR 29 DT 31.01.2014 SR 11457979
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G. P. G. COMPANY Tirane 2,500,000 2014-10-08 2014-10-08 9910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87 DT 21.01.2013 FAT NR 21 DT 31.03.2014 SR 00367471
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 8,929,807 2014-10-07 2014-10-08 11310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 74 DT 17.12.2012,FAT NR 13 DT 01.04.2014 SR 09739922
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) S.M.O.UNION Tirane 7,393,965 2014-10-07 2014-10-08 13710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 103,DT 10.06.2013,FAT NR 23 DT 31.05.2014 SR 01664965
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 1,542,936 2014-10-08 2014-10-08 17210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale kont WL REC 130 DT 28.06.2013 FAT NR 16 DT 27.05.2014 SR 72440555
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) S.M.O.UNION Tirane 1,131,427 2014-10-07 2014-10-08 9310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 103,FAT NR 22 DT 20.03.2014 SR 01664964 SIT 28.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G. P. G. COMPANY Tirane 10,330,000 2014-10-08 2014-10-08 9810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87 DT 21.01.2013 FAT NR 18 DT 28.02.2014 SR 00367468
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 1,400,000 2014-10-06 2014-10-07 10710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 141 dt 25.06.2013 fat nr 8 dt 28.02.2014 sr 5248298