Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 2,831,128 2014-10-06 2014-10-07 22410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 27 DT 03.05.2010 FAT NR 2 DT 28.06.2014 SR 11457602 SIT 23.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 1,089,421 2014-10-06 2014-10-07 12610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 129 DT 06.06.2013 FAT NR 57 DT 15.05.2014 SR 11457707 SIT DT 02.05.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G. P. G. COMPANY Tirane 423,358 2014-10-06 2014-10-07 14910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 21 FAT NR 35 DT 24.06.2014 SR 00367485 SIT DT 16.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VICTORIA INVEST INTERNATIONAL Tirane 8,056,133 2014-10-06 2014-10-07 15510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 116 DT 29.05.2013,FAT NR 06 dt 31.03.2014 sr 2404157
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FUSHA Tirane 654,002 2014-10-06 2014-10-07 14410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 57 FAT NR 152 DT 17.06.2014 SR 05713983
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 3,597,834 2014-10-06 2014-10-07 11210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 74 DT 17.12.2012,FAT NR 75 DT 31.12.2013 SR 09739909
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 4,949,911 2014-10-06 2014-10-07 12510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 129 DT 06.06.2013 FAT NR 39 DT 25.03.2014 SR 11457989 SIT 5 DT 15.03.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) A. N. K. Tirane 282,329 2014-10-06 2014-10-07 14510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 18 DT 22.10.2010,FAT NR 58 DT 20.06.2014 SR 05673488 SIT 17.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 11,578,240 2014-10-06 2014-10-07 11710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 84 DT 26.03.2013 FAT NR 31 DT 28.04.2014 SR 07398652 SIT 3
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 4,674,153 2014-10-06 2014-10-07 12210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 133 DT 10.06.2013 FAT NR 7 DT 07.05.2014 SR 12499817 SIT 2 DT 28.04.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 140,265 2014-10-06 2014-10-07 13310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 34 DT 15.04.2011 FAT NR 8 DT 14.05.2014 SR 87283326
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) S.M.O.UNION Tirane 4,554,535 2014-10-06 2014-10-06 9210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 103,FAT NR 21 DT 31.12.2013 SR 01664963 SIT 28.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) RIVIERA / TIRANE (J66903244D) Tirane 1,637,787 2014-10-06 2014-10-06 14110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 32 dt 20.08.2010,fat nr 33 dt 17.06.2014 sr 12973083 sit dt 16.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G. P. G. COMPANY Tirane 336,041 2014-10-06 2014-10-06 13510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont 19.12.12,fat nr 02.05.2014 sr 00367234 sit 2 dt 27.07.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,677,683 2014-10-06 2014-10-06 21610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim C25851/WBSI 2013,fat nr 12 dt 08.09.2014,sr 11719813
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARTI / SARANDE Tirane 2,585,477 2014-10-06 2014-10-06 135110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 142 dt 15.01.2014,fat nr 7 dt 02.06.2014 sr 85415258
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 21,780,895 2014-10-06 2014-10-06 102110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87-1 dt 19.06.2013,fat nr 12 dt 29.03.2014 sr 5054284,sit 3 dt 29.03.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VICTORIA INVEST INTERNATIONAL Tirane 8,233,966 2014-10-06 2014-10-06 8310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 116 DT 29.05.2013,FAT NR 04 DT 30.12.2013 SR 2404155
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G. P. G. COMPANY Tirane 940,379 2014-10-06 2014-10-06 13410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont 19.12.12,fat nr 34 dt 30.07.2013 sr 00367234,sit 2 dt 27.07.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) METRO POLIS Tirane 465,311 2014-10-01 2014-10-02 21310560012014 Shpenz. per rritjen e AQ - koncesione, patenta, licenca, marka, te drejta e tjera Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH Konsulence,kont dt 12.05.2014,vendim KKT 07.03.2014,fat nr 19 dt 01.09.2014 sr 37163947