Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DEGA NE SHQIPERI E KOCKS CONSULT GMBH Tirane 741,935 2014-07-30 2014-07-31 16410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW kont vazhdim,nr C25851/WBSI 2013,fat 2 dt 28.02.14 sr 06706263
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DEGA NE SHQIPERI E KOCKS CONSULT GMBH Tirane 541,943 2014-07-30 2014-07-31 16710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW kont vazhdim,nr C25851/WBSI 2013,fat 6 dt 30.06.2014 sr 06706267
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DEGA NE SHQIPERI E KOCKS CONSULT GMBH Tirane 454,847 2014-07-30 2014-07-31 16610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW kont vazhdim,nr C25851/WBSI 2013,fat 5 DT 31.05.2014 sr 06706266
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VALMIR BALOSHI PER ROUGHTON INT.LIM Tirane 1,384,983 2014-07-16 2014-07-17 14210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VALMIR BALOSHI PER ROUGHTON INT.LIM Tirane 1,384,983 2014-07-16 2014-07-17 14310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte Rr dytesore kontr dt 31.1.2014, seri 15552953 dt 16.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI SHQIPTAR I ZHVILLIMIT Tirane 126,241 2014-07-08 2014-07-09 15810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr konsulence nr 12-001 31.12.2008 fat 2 dt 04.06.2014 sr 41274475
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 3,039,875 2014-07-04 2014-07-04 15210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte furnizim me uji per KFW, kontr dt 1.4.2014, seri 11719803 dt 17.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,901,453 2014-07-04 2014-07-04 15410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte furnizim me uji per KFW, kontr dt 1.6.2014, seri 11719805 dt 17.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,984,493 2014-07-04 2014-07-04 15310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte furnizim me uji per KFW, kontr dt 1.5.2014, seri 11719804 dt 17.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 3,037,178 2014-07-04 2014-07-04 15110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte furnizim me uji per KFW, kontr dt 1.3.2014, seri 86529046 dt 6.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "FJORELLO" Tirane 872,130 2014-07-02 2014-07-03 14610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte furnizim me uji per KFW, kontr dt 1.3.2014, seri 00302654 dt 22.5.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VALMIR BALOSHI PER ROUGHTON INT.LIM Tirane 1,384,983 2014-07-02 2014-07-03 14310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte Rr dytesore kontr dt 31.1.2014, seri 15552954 dt 16.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "FJORELLO" Tirane 778,990 2014-07-02 2014-07-03 14710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte furnizim me uji per KFW, kontr dt 1.3.2014, seri 00302655 dt 2.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VALMIR BALOSHI PER ROUGHTON INT.LIM Tirane 1,384,983 2014-07-02 2014-07-03 14210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projekte Rr dytesore kontr dt 31.1.2014, seri 15552953 dt 16.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) 2 T Tirane 1,796,182 2014-06-26 2014-06-27 48105600120142 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 5.7.2013, seri 02781206 dt 9.12.2013, shkrese e min fin per kalim
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 8,056,597 2014-06-24 2014-06-24 2510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 7.6.2013, seri 12499804 dt 30.12.2013, shkresa e min fin per kalim
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 5,540,687 2014-06-24 2014-06-24 25105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 7.6.2013, seri 06596895 dt 8.10.2013, shkresa e min fin per kalim
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) 2 T Tirane 3,020,804 2014-06-24 2014-06-24 48105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 5.7.2013, seri 02781196 dt 30.9.2013, shkrese e min fin per kalim
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 36,881,492 2014-06-20 2014-06-20 13910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . rimbursim projekt furnizim me uji sipas marrveshjes qeverise dhe BB
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) 2 T Tirane 3,140,464 2014-06-05 2014-06-06 12410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 5.7.2013, seri 02781233 dt 31.3.2014