Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI SHQIPTAR I ZHVILLIMIT Tirane 4,256,909 2014-03-20 2014-03-21 7910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje kontr konsulence vazhd 31.10.2008 urdher 66 17.03.2014 bilanci vitit 2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI SHQIPTAR I ZHVILLIMIT Tirane 2,082,507 2014-03-11 2014-03-12 7810560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr konsulence nr 12-001 31.12.2008 fat 01 17.02.2014 kesti 21
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DEGA NE SHQIPERI E KOCKS CONSULT GMBH Tirane 2,983,743 2014-03-07 2014-03-10 7710560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr KFW-RWS kons. C25851/WBSI 2013 fat 01 14.02.2014 sit 5 14.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,257,507 2014-03-07 2014-03-10 7610560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr C25851/WBSI 2013 fat 39 06.02.2014 sit 11 01.01.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,280,681 2014-03-07 2014-03-10 7510560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr C25851/WBSI 2013 fat 37 07.01.2014 sit 11 01.01.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FRIULANA BITUMI S.R.1 DEGA NE SHQIPERI Tirane 1,425,089 2014-03-05 2014-03-06 7410560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 18.04.2011 fat 37 20.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 31,206,741 2014-03-05 2014-03-06 7310560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . Kosto lokale rimbursim proj rruge dytesore dhe lokale Marrveshje e Qeverise dhe BB ( IDA 4459) nr 792/1 28.01.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 3,166,990 2014-03-05 2014-03-06 4210560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 04.07.2013 fat 18 04.09.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) TRIS NDERTIM Tirane 15,366,845 2014-03-04 2014-03-05 23110560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 25.09.2009 sit 9 31.07.2013 fat 96 30.09.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARTI / SARANDE Tirane 1,901,655 2014-03-04 2014-03-05 7210560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr WLREC 142 vazhd fat 1 17.02.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB KORCA 2002 Tirane 1,370,160 2014-03-04 2014-03-05 6210560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr VL.REC 77 22.08.2011 fat 38 04.12.2013 kesti fundit
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) S.M.O.UNION Tirane 1,470,286 2014-03-04 2014-03-05 2910560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr VL.REC 23-1 05.09.2013 fat 12 23.10.2013 sit 05.10.2010
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) TRIS NDERTIM Tirane 7,690,417 2014-03-04 2014-03-05 2310560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 25.09.2009 sit 8 31.07.2013 fat 95 31.08.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) S.M.O.UNION Tirane 4,750,200 2014-03-04 2014-03-05 4410560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr VL.REC 103 10.06.2013 fat 20 24.12.2013 sit 05.10.2010
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) TRIS NDERTIM Tirane 4,711,832 2014-03-04 2014-03-05 23210560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 25.09.2009 sit fundit 31.07.2013 fat 99 31.10.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 1,710,568 2014-03-04 2014-03-05 1110560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 03.06.2013 sit 5 28.03.2013 fat 52 12.12.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VICTORIA INVEST INTERNATIONAL Tirane 11,732,151 2014-03-04 2014-03-05 3410560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr VL.REC 116 29.05.2013 fat 70 21.11.2013 kesti 1
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) AGBES CONSTRUKSION Tirane 1,233,560 2014-03-04 2014-03-05 1710560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr VL.REC 60 28.03.2011 fat 69 17.10..2013 kesti 14 pjesore
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FILIPOS Tirane 7,778,169 2014-03-04 2014-03-04 5410560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr WLREC108 27.12.2003 fat 7 27.11.2013 sit nr 4 31.10.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALB - SHPRESA Tirane 883,292 2014-03-04 2014-03-04 3310560012014 Unspecified Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 25.09.2009 kesti fundit 30.06.2013-30.11.2013 fat 70 12.11.2013