Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) SPARTAKU / FIER Tirane 8,810,498 2014-06-06 2014-06-06 12810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 28.12.2012, seri 67377038 dt 19.5.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 5,858,664 2014-06-06 2014-06-06 9610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 28.6.2013, seri 72440741 dt 31.1.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 1,502,266 2014-06-05 2014-06-06 114105600120143 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 4.4.2013, seri 09739920 dt 31.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 4,858,724 2014-06-05 2014-06-06 9410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 17.7.2013, seri 11457988 dt 24.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 1,161,117 2014-06-05 2014-06-06 114105600120144 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 4.4.2013, seri 09739921 dt 1.4.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) KRAM KOMPLEKS GRUP Tirane 1,533,052 2014-06-05 2014-06-06 8810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 30.12.2012, seri 01216581 dt 21.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) SALILLARI Tirane 2,246,057 2014-06-05 2014-06-06 111105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 4.9.2012, seri 8500956 dt 31.12.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) 2 T Tirane 2,920,674 2014-06-05 2014-06-06 124105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 5.7.2013, seri 02781238 dt 5.5.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 4,586,792 2014-06-06 2014-06-06 93105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 28.6.2013, seri 05248297 dt 28.2.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) KRAM KOMPLEKS GRUP Tirane 170,339 2014-06-05 2014-06-06 88105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrjete ujore kontr dt 30.12.2012, seri 01216582 dt 21.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CO.BE.IN Tirane 15,990,435 2014-06-06 2014-06-06 129105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 26.9.2012, seri 02110270 dt 5.5.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 8,873,537 2014-06-06 2014-06-06 109105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 17.12.2012, seri 11457965 dt 31.12.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBA KONSTRUKSION Tirane 2,000 2014-06-06 2014-06-06 96105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 28.6.2013, seri 72440747 dt 18.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 141,923 2014-06-06 2014-06-06 10110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrjete ujore kontr dt 30.12.2012, seri 06596891 dt 21.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ARIFAJ Tirane 4,019,258 2014-06-06 2014-06-06 12710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 4.3.2013, seri 87283324 dt 30.4.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 3,101,989 2014-06-06 2014-06-06 8210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 6.6.2013, seri 11457975 dt 31.1.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 8,638,213 2014-06-06 2014-06-06 8510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 11.1.2013, seri 06596896 dt 30.10.2013
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 1,155,482 2014-06-06 2014-06-06 118105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 4.4.2011, seri 11457990 dt 31.3.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 2,324,740 2014-06-05 2014-06-06 114105600120141 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rrugesh dytesore dhe lokale kontr dt 4.4.2013, seri 09739911 dt 31.1.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 2,000,000 2014-06-06 2014-06-06 9310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per rikonstr rruge kontr dt 28.6.2013, seri 05248293 dt 31.1.2014