Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) BANKA E TIRANES Tirane 2,339,587 2014-10-01 2014-10-01 21410560012014 Shpenz. per rritjen e AQ - koncesione, patenta, licenca, marka, te drejta e tjera Fondi shqiptar i zhvillimit . Konsulence,kont dt 12.05.2014,vendim KKT 07.03.2014,fat nr 19 dt 01.09.2014 sr 37163947
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) RSM COMPANY Tirane 7,137,384 2014-09-19 2014-09-19 20810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW kont WL REC 54-2 dt 15.05.2014 fat nr 25.08.2014 sr 03282808
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 12,678,711 2014-09-17 2014-09-18 19510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2014,fat nr 14 dt 31.07.2014 sr 0122099
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 5,903,163 2014-09-17 2014-09-18 19410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2014,fat nr 11 dt 30.06.2014 sr 00122096
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 1,453,000 2014-09-18 2014-09-18 10310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2011,fat nr 21 dt 31.01.2013 sr 00122073
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 6,340,858 2014-09-17 2014-09-18 19610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW Kont WL REC 46 dt 18.04.2011,fat nr 16 dt 19.08.2014 sr 00122099
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 4,296,606 2014-09-18 2014-09-18 103210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2011,fat nr 1 dt 31.01.2014 sr 00122084
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 1,940,485 2014-09-17 2014-09-18 19310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2014,fat nr 8 dt 30.04.2014 sr 00122093 kesti 9
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 8,535,093 2014-09-18 2014-09-18 103110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2011,fat nr 27 dt 31.12.2013 sr 00122080
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) COPRI CONTRUCTION ENTERPRISES Tirane 11,551,353 2014-09-18 2014-09-18 103310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore Kont WL REC 46 dt 18.04.2011,fat nr 4 dt 28.02.2014 sr 00122088
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 1,457,770 2014-09-08 2014-09-08 20310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim BMZ NO 2010,65721,fat nr 11 dt 18.8.14,sr 11719811
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,758,407 2014-09-08 2014-09-08 20110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim C25851/WBSI 2013,fat nr 08 dt 14.08.2014 sr 11719808
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 1,457,152 2014-09-08 2014-09-08 20210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,kont vazhdim BMZ NO 2010,65721,fat nr 10 dt 18.8.14,sr 11719810
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) N.T.P EUROKOS-DEGA NE SHQIPERI Tirane 7,980,182 2014-08-28 2014-08-28 13810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit .rimbursim TVSH ,projekt furnizim me uji kontr dt 28.4.2014, seri 69879932 dt 4.6.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) WEISSGERBER&PARTNER Tirane 125,901 2014-08-21 2014-08-21 18110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH SUPERVIZION KNT 23.04.10 FAT 4 DT 29.07.2014 SR 15035854
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) KAZAZI CONS. PER XAVEE DE GEYTER ARCHITEC Tirane 2,515,474 2014-08-08 2014-08-11 17610560012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Fondi shqiptar i zhvillimit .rimbursim TVSH ,kontr dt 12.5.2014, seri 11719805 dt 17.7.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 12,632,752 2014-08-07 2014-08-08 18010560012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Fondi shqiptar i zhvillimit .rimbursim TVSH , financim sipas marrveshjes qeverise me BB
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) NDREGJONI Tirane 3,118,909 2014-08-04 2014-08-05 17310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 24.06.14 fat nr 89 dt 30.06.2014 sr 85645189,sit dt 01.4.2014-24.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IRD ENGINEERING ALBANIA Tirane 2,761,387 2014-08-04 2014-08-04 17610560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projek furniz me uje KFW kontrate C25851/WBSI 2013,fat nr 6 dt 03.07.2014 sr 11719805
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) DEGA NE SHQIPERI E KOCKS CONSULT GMBH Tirane 312,464 2014-07-30 2014-07-31 16510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW kont vazhdim,nr C25851/WBSI 2013,fat 4 DT 30.04.14 SR 06706265