Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) All All 2,079,815,829.00 259 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VICTORIA INVEST INTERNATIONAL Tirane 120,000 2014-11-03 2014-11-04 24410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW kont WL REC 111 DT 27.12.2012 FAT NR 13 DT 30.09.2014 SR 12404164
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CONSORZIO STABILE EBG Tirane 11,092,102 2014-10-28 2014-10-29 22710560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e furnizimit me uje KFW kont REC 46-1 DT 08.09.2014,FAT NR 03 DT 01.10.2014 SR 17634703
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "MURATAJ G.L" SH.P.K. Tirane 397,179 2014-10-28 2014-10-28 24310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e furnizimit me uje KFW,kont WS/LCB/2010/LOTI 3.2 DT 23.04.2014,fat nr 4 dt 14.10.14 sr 34904819
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) FONDI I ZHVILLIMIT SHQIPTAR Tirane 27,241,881 2014-10-23 2014-10-24 23510560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH rimbursim projekti rr dytesore lpkale dhe kosto lokale sipas marrveshjes Qeverise dhe BB 792/1 dt 28.1.2009
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GARDEN LINE Tirane 27,402,000 2014-10-21 2014-10-21 23410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . paradhenie,kont dt 13.10.2014,fat nr 975 dt 20.10.2014 sr 17581176
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) R & T Tirane 441,551 2014-10-17 2014-10-20 20410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 5.8.14,FAT NR 944 DT 28.08.14 SR 05269944
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) AGBES CONSTRUKSION Tirane 3,485,572 2014-10-17 2014-10-17 19010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 28.03.2011 FAT NR 56 DT 16.07.2014 SR 14870856
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) ALBAVIA SHPK TIRANE Tirane 7,189,853 2014-10-17 2014-10-17 17010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt 17.12.2012 FAT NR 30 DT 01.07.2014 SR 09739939
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) IMPRESA S.P.A Tirane 14,541,835 2014-10-15 2014-10-16 20010560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr WL REC 91 DT 19.12.2012 FAT NR 03 DT 31.07.2014 SR 07233411
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) KAZAZI CONS. PER XAVEE DE GEYTER ARCHITEC Tirane 8,371,149 2014-10-14 2014-10-15 23010560012014 Shpenz. per rritjen e AQ - koncesione, patenta, licenca, marka, te drejta e tjera Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH mbeshtetje per hartimin/zhvillimin e planeve studimore,KONT VAZHDIM 12.05.2014,FAT NR 02 DT 01.10.2014 SR 11719852
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) CURRI- Sh.p.k Tirane 9,859,923 2014-10-14 2014-10-15 18410560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektet e rrugeve dytesore kontr dt WL REC 52 DT 07.06.2013 FAT NR 13 DT 20.08.2014 SR 12499823
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) BANKA E TIRANES Tirane 41,938,865 2014-10-14 2014-10-15 23110560012014 Shpenz. per rritjen e AQ - studime ose kerkime Fondi shqiptar i zhvillimit . lik ft konsulence sipas kontr dt 12.5.2014, seri 16793852 dt 1.10.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) GJOKA KONSTRUKSION Tirane 120,000 2014-10-14 2014-10-15 16210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore e lokale,kont vazhdim WL REC 28 DT 15.09.2012 FAT NR 60 DT 16.06.2014 SR 11457710
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 1,048,646 2014-10-13 2014-10-14 18910560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale,KONT WL REC 141 DT 25.06.2013 FAT NR 47 DT 05.06.2014 SR 69862397
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) WEISSGERBER&PARTNER Tirane 207,348 2014-10-13 2014-10-14 22810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin E FURNIZIMIT ME UJE KONT WS/LCB/2010/LOTI 2 FAT NR 6 DT 19.09.2014,SR 15035856
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 1,361,603 2014-10-13 2014-10-14 170110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin E FURNIZIMIT ME UJE KONT WL REC 87-1 DT 19.06.2013,FAT NR 12 DT 29.03.2014 SR 5054284
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) "GENER 2" Tirane 8,751,960 2014-10-13 2014-10-14 16810560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 84 DT 26.03.2014 FAT NR 56 DT 21.07.14 SR 07398678
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) G J I K U R I A Tirane 64,554 2014-10-13 2014-10-14 17310560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale,KONT WL REC 138 DT 28.06.2013 FAT NR 49 DT 15.06.2014 SR 69862399
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) PE - VLA - KU Tirane 11,003,008 2014-10-13 2014-10-14 169110560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrjeteve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin rrugeve dytesore dhe lokale,kont WL REC 87-1 dt 19.06.2013,fat nr 22 DT 30.06.2014 SR 5054294 SIT DT 30.06.2014
  Fondi i Zhvillimit Shqiptar (3535) VARAKU E Tirane 3,313,044 2014-10-13 2014-10-14 19210560012014 Shpenz. per rritjen e AQT - konstruksione te rrugeve Fondi shqiptar i zhvillimit . TVSH per projektin e rrugeve dytesore dhe lokale,KONT WL REC 143 DT 17.01.2014 FAT NR69 DT 31.07.14 SR 11931769