Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Qendrore SHKP (3535) All All 82,496,213.00 255 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ALBASE Tirane 200,000 2014-12-31 2014-12-31 29210250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Sherbimi Kombetar i Punesimit , penalitete urdher 3555 dt.29.12.2014 v.gj.1396dt.03.04.2014 KR.Juna Canaj
  Administrata Qendrore SHKP (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 34,056 2014-12-31 2014-12-31 29410250852014 Posta dhe sherbimi korrier 1025085 SH K. PUNESIMIT posta fat.5252 dt.30.12.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 530,000 2014-12-31 2014-12-31 29110250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Sherbimi Kombetar i Punesimit , penalitete urdher 3555 dt.29.12.2014 vgj.1396 dt.03.04.2014 Kr.Haxhi Lluka
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 809,000 2014-12-31 2014-12-31 29010250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna Sherbimi Kombetar i Punesimit , penalitete urdher 3555 dt.29.12.2014 vgj.1201 dt.11.02.2013 vgja3190 dt.30.09.14 KR.Fatos Allmeta 3633 dt.01.10.2014 kr. Marjana Sulshabani akt. mareveshje
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "A-2000" Tirane 169,908 2014-12-31 2014-12-31 28910250852014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SH K. PUNESIMIT Sherbim roje kont. ne vazhdim 1613/3 dt.20.08.14 fat.548 dt.29.12.2014 seria 19354303
  Administrata Qendrore SHKP (3535) LILIANA VLLAMASI Tirane 3,000 2014-12-26 2014-12-29 28110250852014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 1025085 SH K. PUNESIMIT kolaudim punimesh,up nr 37 dt 02.12.2014,ftese per oferte dt 02.12.2014,njoftim fit dt 04.12.2014,kontrate nr 3255/3 dt 05.12.2014,fat nr 10 dt 11.12.2014,seri 18692410
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ER - SA Tirane 240,000 2014-12-26 2014-12-29 28510250852014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore 1025085 SH K. PUNESIMIT sherbime,up nr 40 dt 24.11.2014,njoftim fit dt 11.12.2014,fat nr 24 dt 22.12.2014,seri
  Administrata Qendrore SHKP (3535) EURONDERTIMI 2000 Tirane 1,241,949 2014-12-26 2014-12-29 28010250852014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 1025085 SH K. PUNESIMIT Rikonstr ZP Tirane up 2612/3 dt 6.10.2014 njf 4.11.2014 kontr 2612/11 dt 13.11.2014 sit fat 457 dt 1.12.2014 s 18326363 certif 2612/14 dt 19.12.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) VLADIMIR TOPI Tirane 3,000 2014-12-26 2014-12-29 28410250852014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 1025085 SH K. PUNESIMIT kolaudim punimesh,up nr 36 dt 24.11.2014,ftaese per oferte dt 24.11.2014,kontrate nr 3162/3 dt 27.11.2014,fat nr 18 dt 23.12.2014,seri 18556163
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RUS ENGINEERING Tirane 12,000 2014-12-26 2014-12-29 28310250852014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 1025085 SH K. PUNESIMIT mbikeqyrje punimesh,up nr 39 dt 03.11.2014,njoftimfit dt 11.11.2014,kontrate nr 2918/6 dt 12.11.2014,fat nr 7 dt 11.12.2014,seri 07120007
  Administrata Qendrore SHKP (3535) AVDULI Tirane 1,101,743 2014-12-26 2014-12-29 27910250852014 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) 1025085 SH K. PUNESIMIT shp rikonstr ZP lac up 2681/1 dt 8.10.2014 njf 2386/6 dt 10.10.2014 kontr vazhd 2386/9 dt 20.10.2014 sit ft 12 dt 1.12.2014 s 67445649 konte shtes 16.1.2014 ft 13 dt 18.12.2014 s 67445650 certif 19.12.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) MITAT LIKA Tirane 84,000 2014-12-27 2014-12-29 28610250852014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1025085 SH K. PUNESIMIT riparim makine,up nr 41 d t16.12.2014,njoftim fit dt 18.12.2014,fat nr 76 dt 22.12.2014,seri 13761528
  Administrata Qendrore SHKP (3535) LILIANA VLLAMASI Tirane 28,080 2014-12-26 2014-12-29 28210250852014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa administrative 1025085 SH K. PUNESIMIT mbikeqyrje punimesh,up nr 38 dt 08.12.2014,ftese per oferte dt 09.10.2014,njoftim fituesi dt 14.10.2014,kontrate nr 2681/3 dt 15.10.2014,fta nr 15 dt 23.12.2014,seri 18692415
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 888,000 2014-12-24 2014-12-26 28710250852014 Udhetim i brendshem 1025085 SH K. PUNESIMIT dieta,prog pune 2300/1 dt 01.09.14,liste pagese shtator -tetor 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) MOTO-MANIA Tirane 120,000 2014-12-24 2014-12-26 2681025085 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje dhe instrumente laboratorike 1025085 SH K. PUNESIMIT Bl bicikleta up.32 dt.16.12.14 pv.16.12.14 fat.400 dt.17.12.14 seria 18707352 fh. nr.23 dt.17.12.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 579,000 2014-12-24 2014-12-26 28810250852014 Udhetim i brendshem 1025085 SH K. PUNESIMIT dieta,prog pune 2300/1 dt 30.10.14,liste pagese nentor 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ELDI QAFMOLLA Tirane 109,920 2014-12-23 2014-12-24 27310250852014 Kancelari 1025085 SH K. PUNESIMIT bl kancelari,UP 33 dt 16.12.14,ft of 3410/3 dt 16.12.14,njoft fit 19.12.14,pv 3410/4 dt 19.12.14,Fat 1925 dt 19.12.14,FH 25 dt 19.12.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) NONDA JANI Tirane 79,000 2014-12-23 2014-12-24 27510250852014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1025085 SH K. PUNESIMIT riparim printer fotokopje,UP 3285/2 dt 3.12.14,ft of 3285/3 dt 3.12.14,njoft fit 3285/7 dt 12.12.14,PV 3285/8 dt 19.12.14,Fat 50,51 dt 19.12.14 seri 7334689,7334691
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 291,000 2014-12-23 2014-12-24 27610250852014 Udhetim i brendshem 1025085 SH K. PUNESIMIT .Shpenz udhetimi,dieta,prog pune 3165 dt 25.11.14,liste pagese dhjetor 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "ABCOM" Tirane 54,343 2014-12-18 2014-12-22 26610250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT . lik ft tel seri 118196219 dt 3.12.2014