Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Qendrore SHKP (3535) All All 82,496,213.00 255 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,869,629 2014-08-01 2014-08-04 15910250852014 Paga baze 600 SH K. PUNESIMIT PAGA N PUN 38;38 korrik 14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA E TIRANES Tirane 22,777 2014-08-01 2014-08-04 15810250852014 Paga baze 600 SH K. PUNESIMIT PAGA N PUN 38;38 korrik 14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 44,357 2014-08-01 2014-08-04 15610250852014 Paga baze 600 SH K. PUNESIMIT PAGA N PUN 38;38 korrik 14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 7,136 2014-07-21 2014-07-22 15310250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT tel amc qershor 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 605 2014-07-21 2014-07-22 15410250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT tel amc qershor 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 20,832 2014-07-17 2014-07-17 15510250852014 Te tjera transferta tek individet 1025085 SH K. PUNESIMIT tatim
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ''EXPO VISION ALBANIA'' SHPK Tirane 1,977,744 2014-07-11 2014-07-14 15010250852014 Blerje dokumentacioni 1025085 SH K. PUNESIMIT BLERJE SHTYSPSHKRIME UP 807/1 DT 17.03.14 NFJO FIT 807/5 DT 15.04.14 KONT 807/8 DT 22.04.14 FAT 143+144 DT 20.05.14 SR 14748804 SR 14748805 FH 15+16 DT 20.05.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 515,500 2014-07-10 2014-07-10 15110250852014 Udhetim i brendshem 1025085 SH K. PUNESIMIT dieta urdher min 90 dt 28.04.14 lsitepagesa maj 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 506,000 2014-07-10 2014-07-10 152102508582014 Udhetim i brendshem 1025085 SH K. PUNESIMIT dieta urdher 90 dt 28.04.14 listepegsa maj 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 144,288 2014-07-10 2014-07-10 14310250852014 Te tjera transferta tek individet 1025085 SH K. PUNESIMIT vjetersi ne pune urdher 1894 dt 03.07.14 listepgesa permbledhse
  Administrata Qendrore SHKP (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 177,600 2014-07-08 2014-07-09 14910250852014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025085 SH K. PUNESIMIT roje kont ne vazhd 10.04.14 fat 229 dt 30.06.14 sr 11927353
  Administrata Qendrore SHKP (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 70,508 2014-07-08 2014-07-09 14610250852014 Elektricitet 1025085 SH K. PUNESIMIT energji kodi 1092783 fat 612835940 dt 03.07.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 32,400 2014-07-08 2014-07-09 14110250852014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 1025085 SH K. PUNESIMIT anetaret te KVT urdher 185 dt 30.06.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 22,530 2014-07-08 2014-07-09 14510250852014 Posta dhe sherbimi korrier 1025085 SH K. PUNESIMIT posta fat 3054 dt 26.06.2014 sr 111510729
  Administrata Qendrore SHKP (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 13,440 2014-07-08 2014-07-09 14710250852014 Uje 1025085 SH K. PUNESIMIT fat 1406 uje 1406-159426-1-1 dt 20.06.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "ABCOM" Tirane 53,353 2014-07-08 2014-07-09 14410250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT telefon fat 120605222 dt 03.07.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) UNION BANK SHA Tirane 10,800 2014-07-08 2014-07-09 14010250852014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 1025085 SH K. PUNESIMIT anetaret te KVT urdher 185 dt 30.06.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,800 2014-07-03 2014-07-03 13710250852014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 600 SH K. PUNESIMIT Shpenzime dreke pune Urdher 1704 dt.03.07.14 ft.184 dt.12.06.14 seria 1001000
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,310,100 2014-07-03 2014-07-03 13810250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT vendim gjyq m.nase urdher 1749/1 dt 18.4.2014 D.Dafku v gjyqi 10913 dt.24.12.2009 Sh.Permbarimore 1817dt.26.06.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 35,931 2014-07-02 2014-07-03 13610250852014 Udhetim jashte shtetit 600 SH K. PUNESIMIT pages bilete pv emergj 1806/1 dt 25.6.2014 ft 3998 dt 22.6.2014 ft 7452341166115 autoriz MMRP 19.6.2014 252.5euro /lek Autorizim 2.7.2014