Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Qendrore SHKP (3535) All All 82,496,213.00 255 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Qendrore SHKP (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 58,916 2014-06-17 2014-06-18 11510250852014 Elektricitet 1025085 SH K. PUNESIMIT E ELEKTRIKE kontr TR2T120001092783 fAT maj 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 5,676 2014-06-17 2014-06-18 11010250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT tel amc maj 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 2,794 2014-06-17 2014-06-18 11110250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT tel amc maj 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "ABCOM" Tirane 53,353 2014-06-11 2014-06-12 10910250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT TEL, FAT 2.6.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 15,600 2014-06-11 2014-06-12 10810250852014 Uje 1025085 SH K. PUNESIMIT uje fat 22.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 177,600 2014-06-11 2014-06-12 10610250852014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025085 SH K. PUNESIMIT sh roje kv 10.4.2014 f 31.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) MITAT LIKA Tirane 15,600 2014-06-11 2014-06-12 10510250852014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 1025085 SH K. PUNESIMIT sh up 23.1.2014 fo 23.1.2014 f 10.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 31,308 2014-06-11 2014-06-12 10710250852014 Posta dhe sherbimi korrier 1025085 SH K. PUNESIMIT shp poste fst 26.5.2014 s 11510506
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,961,502 2014-06-02 2014-06-02 10410250852014 Shtese page per vjetersi ne pune 1025085 SH K. PUNESIMIT PAGA N PUN PLAN 38 FAKT 38 bord 30.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 605,000 2014-05-28 2014-05-29 10120250852014 Udhetim i brendshem 1025085 SH K. PUNESIMIT shp dieta urdh 611 dt 28
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 283,000 2014-05-28 2014-05-29 10020250852014 Udhetim i brendshem 1025085 SH K. PUNESIMIT shp dieta urdh 1318 dt 9.5.14 urdh 1350 dt 23.5.14 bord 27.5.14 urdh 1308 dt 6.5.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) SGS AUTOMOTIVE ALBANIA Tirane 3,920 2014-05-28 2014-05-29 10310250852014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1025085 SH K. PUNESIMIT sherb kolaudim mak urdh 1378 dt 2.5.14 ft 567 dt 27.5.14 s 1520568
  Administrata Qendrore SHKP (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 1,684 2014-05-28 2014-05-29 10210250852014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1025085 SH K. PUNESIMIT sherb taksa makine urdh 1378 dt 13.5.14 ft 112178360dt 13.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BAILIFF SEVICES-MATANI & CO Tirane 40,000 2014-05-27 2014-05-28 9710250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT SH GJYGJI lik total vgj 1719 dt 5.3.2012 sadik Pero
  Administrata Qendrore SHKP (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 20,000 2014-05-27 2014-05-28 9810250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT SH GJYGJI H. DIDA v gjykate 68 dt 30.11.2007 m maj 2014 lik total
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 130,320 2014-05-27 2014-05-28 9910250852014 Te tjera transferta tek individet 1025085 SH K. PUNESIMIT demshperblim shk 1274 dt 2.5.14 1480 dt 23.5.14 bprd maj 2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ERION QOSE Tirane 20,000 2014-05-21 2014-05-22 8910250852014 Sherbime te tjera SH K. PUNESIMIT shp dreke pune progr pune 1307 dt 7.5.14 ft 1710433 dt 7.5.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ''EXPO VISION ALBANIA'' SHPK Tirane 420,000 2014-05-15 2014-05-16 9610250852014 Shpenzime per qiramarrje ambjentesh 1025085 SH K. PUNESIMIT qera pjesm panair urdh 1119 dt 17.4.2014 kontr 1119/1 dt 24.4.14 ft 202 dt 03 .5.14 s 14748863
  Administrata Qendrore SHKP (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 20,820 2014-05-13 2014-05-15 8310250852014 Uje 1025085 SH K. PUNESIMIT uje fat 1404-159426-1dt 23.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 3,805 2014-05-14 2014-05-15 9410250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT tel amc kodi 4789516