Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Qendrore SHKP (3535) All All 82,496,213.00 255 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 9,700 2014-05-13 2014-05-15 8510250852014 Sherbime te tjera 1025085 SH K. PUNESIMIT bl mat speciale up 17 dt 21.4.14 pv bl vogla 22.4.14 ft 531 dt 24.4.14 s 2963845 Shefki Luzi nr karte 024393866
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Tirane 8,315 2014-05-15 2014-05-15 9510250852014 Paga baze 1025085 SH K. PUNESIMIT tel amc ft 118805708 dt 30.4.14 kodi 4789517 478951500100037
  Administrata Qendrore SHKP (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 74,692 2014-05-14 2014-05-15 9010250852014 Elektricitet 1025085 SH K. PUNESIMIT E ELEKTRIKE kontr TR2T120001092783 fAT 610760112 dt 12.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) DREJT. PERGJ. E SHERB. TRANS. RRUG. Tirane 16,837 2014-05-14 2014-05-15 9310250852014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit 1025085 SH K. PUNESIMIT sherb taksa makine urdh 1353/1 dt 13.5.14 ft 1128360 dt 13.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) EURO OFFICE Tirane 274,920 2014-05-13 2014-05-14 8810250852014 Kancelari 1025085 SH K. PUNESIMIT bl kancelari up 15 dt 9.4.14 njp 9.4.14 njf 17.4.14 ft 24.4.2014s 125158103 fh 4 12 13 dt 24.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 45,894 2014-05-13 2014-05-14 8410250852014 Posta dhe sherbimi korrier 1025085 SH K. PUNESIMIT shp poste ft 2334 dt 26.4.2014 s 11519660
  Administrata Qendrore SHKP (3535) COLOSSEO CONSTRUCTION Tirane 58,800 2014-05-13 2014-05-14 8610250852014 Sherbime te tjera 1025085 SH K. PUNESIMIT shp aktivitet 8marsi up 18 dt 31.4.14 pv 31.3.2014 ft 81 dt 16..4.14 s 08582981 pv f6 dt 31.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 177,600 2014-05-13 2014-05-14 8710250852014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025085 SH K. PUNESIMIT sh roje up 14 dt 7.4.14 njf 10.4.14 kontr 1023/7 dt 10.4.14 ft 165 dt 30.4.14 s 11927289
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "ABCOM" Tirane 81,125 2014-05-13 2014-05-13 8210250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT TEL, FAT 118203283 dt 2.5.14 kodi 25275
  Administrata Qendrore SHKP (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 206,731 2014-05-09 2014-05-09 77110250852014 Te tjera transferta tek individet SH K. PUNESIMIT tatim burim demshperblim
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,980,128 2014-05-02 2014-05-02 8110250852014 Shtese page per funksionin SH K. PUNESIMIT paga m prill 2014 bord 30.4.2014 pl 38 f 38
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ANORIA Tirane 348,000 2014-04-25 2014-04-29 7810250852014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1025085 SH K. PUNESIMIT bl mat pergj zyre up 18 dt 18.3.2014 njf 18.3.2014 nj klasifik 20.3.2014 ft 8 dt 1.4.2014 s02159722 fh 12 dt 16.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 85,192 2014-04-25 2014-04-25 8010250852014 Elektricitet 1025085 SH K. PUNESIMIT E ELEKTRIKE kontr TR2T120001092783 fAT 609683716 dt 12.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) DIMEX Tirane 114,724 2014-04-25 2014-04-25 7910250852014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1025085 SH K. PUNESIMIT bl mat pastr up 16 dt 9.4.2014 ft 100 dt 16.4.14 s 1467795 fh 9 10 11 dt 16.4.2014 njf 16.4.204 vl perf 16.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) MITAT LIKA Tirane 48,000 2014-04-11 2014-04-14 7410250852014 Pjese kembimi, goma dhe bateri 1025085 SH K. PUNESIMIT rip makine up 14 dt 24.2.2014 ftes 3.3.2014 njf 6.3.2014 ft 12 dt 2.4.2014 s 13761562 kont. sherb 6.3.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA E TIRANES Tirane 152,424 2014-04-09 2014-04-10 7010250852014 Te tjera transferta tek individet 1025085 SH K. PUNESIMIT demshpebl urdh 848 dt 20.3.2014bord 9.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 13,080 2014-04-09 2014-04-10 7210250852014 Uje 1025085 SH K. PUNESIMIT uje fat 1403-159426-1dt 24.3.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 256,068 2014-04-09 2014-04-10 6810250852014 Te tjera transferta tek individet 1025085 SH K. PUNESIMIT demshpebl urdh 842 dt 20.3.2014bord 9.4.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "ABCOM" Tirane 76,884 2014-04-09 2014-04-10 7310250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT TEL, FAT 118201856 DT 2.4.2014 kodi 25275
  Administrata Qendrore SHKP (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 22,302 2014-04-09 2014-04-10 7110250852014 Posta dhe sherbimi korrier 1025085 SH K. PUNESIMIT shp oste ft 1971 dt 26.3.2014 s 11519947