Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Qendrore SHKP (3535) All All 82,496,213.00 255 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Qendrore SHKP (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 92,296 2014-07-03 2014-07-03 13910250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT penalitete gjygjsore vEND.GJYQESORE uRDHER 1749/2 DT.18.06.14 FT.8314 DT.20.06.14 SERI 12150764 FT.1198 DT.25.10.2014 SERI 89282850 D.dAFKU V.GJ.10913 DT.24.12.2009
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 44,357 2014-07-01 2014-07-01 13410250852014 Paga baze 600 SH K. PUNESIMIT PAGA N PUN PLAN 38 FAKT 36 bord 01.07.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 22,777 2014-07-01 2014-07-01 13510250852014 Paga baze 600 SH K. PUNESIMIT PAGA N PUN PLAN 38 FAKT 36 bord 01.07.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BESNIK BAJRAKTARI Tirane 89,396 2014-06-26 2014-06-27 13010250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT tarife permbarimore sh 18.6.2014 f 23.6.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 72,000 2014-06-26 2014-06-27 12910250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT penalitet sh 1749/2 18.6.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) SHOQERIA PERMBARIMORE JUSTITIA Tirane 21,600 2014-06-26 2014-06-27 13110250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT tarife permbarimore sh 18.6.2014 f 30.5.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) KASTRATI SHA Tirane 714,550 2014-06-25 2014-06-26 13210250852014 Karburant dhe vaj 1025085 SH K. PUNESIMIT karburant up 14.5.2014 aut 16.5.2014 k 2.6.2014 f 2.6.2014 s 1808332 fh 2.6.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 1,473,200 2014-06-24 2014-06-24 11910250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT vendim gjyq m.nase urdher 1749/1 dt 18.4.2014 Adrian Batusha v gjyqi 6379 7
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 144,660 2014-06-23 2014-06-24 111710250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT vendim gjyqi urdher 1749/1 bdt 18.06.2014 listepagesa per a.toqi venbdim gjyqi 9435 dt 24.12.07
  Administrata Qendrore SHKP (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 163,079 2014-06-23 2014-06-23 12810250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT tatim penalitete gjygjsore
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 990,000 2014-06-20 2014-06-23 12210250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT penalitete gjygjsore v gjykate nr 373 dt 24.01.2012 aleko koco urdher 1749/1 dt 18.06.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 284,000 2014-06-20 2014-06-23 11710250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT vendim gjyqi urdher 1749/1 bdt 18.06.2014 listepagesa per a.toqi venbdim gjyqi 9435 dt 24.12.07
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 471,000 2014-06-20 2014-06-23 12710250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT vendim gjyq H.merkaj urdher 1749/1 dt 18.06.14 vendim 8795 dt 06.12.07
  Administrata Qendrore SHKP (3535) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Tirane 161,021 2014-06-23 2014-06-23 12110250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT lik v gjyqi sh 1749/1 18.6.2014 v gjyqi 10913 24.12.09 D Dafku
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 275 2014-06-23 2014-06-23 12510250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT penalitete gjygjsore v gj 7398 dt 13.12.2006 sh 1749/1 18.6.2014 M Nase
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 134,000 2014-06-20 2014-06-23 12410250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT vendim gjyq m.nase urdher 1749/1 dt 18.06.2014 vendim 7398 dt 19.12.06
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 972,000 2014-06-20 2014-06-23 12310250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT vendim gjyq m.nase urdher 1749/1 dt 18.06.2014 vendim 7398 dt 19.12.06
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 61,054 2014-06-23 2014-06-23 12610250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT penalitete gjygjsore v gj 8795 dt 6.12.2007 urdher 1749/1 dt 18.06.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 12,800 2014-06-23 2014-06-23 112210250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT penalitete gjygjsore v gj 373 24.1.2012 urdher 1749/1 dt 18.06.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) Sektori i tatimeve te tjera Tirane 14,480 2014-06-17 2014-06-18 11410250852014 Te tjera transferta tek individet 1025085 SH K. PUNESIMIT tatim maj 2014