Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Administrata Qendrore SHKP (3535) All All 82,496,213.00 255 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Administrata Qendrore SHKP (3535) CITRUS Tirane 54,840 2014-09-08 2014-09-09 18010250852014 Materiale per funksionimin e pajisjeve speciale 1025085 SH K. PUNESIMIT tonera up 25.8.2014 njf 27.8.2014 f 28.8.2014 fh 28.8.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BLERINA KAPEDANI Tirane 38,400 2014-09-08 2014-09-09 17910250852014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim 1025085 SH K. PUNESIMIT mat up 19.8.2014 fo 28.8.2014 f 29.8.2014 fh 29.8.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 114,581 2014-09-08 2014-09-09 18110250852014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025085 SH K. PUNESIMIT sh roje kv 10.4.2014 f 31.8.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 12,000 2014-09-05 2014-09-08 17310250852014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1025085 SH K. PUNESIMIT shp pritje dreke urdh 2283 dt 26.8.2014 ft 144 dt 28.8.2014 s 000892
  Administrata Qendrore SHKP (3535) POSTA SHQIPTARE SH.A Tirane 17,874 2014-09-08 2014-09-08 17610250852014 Posta dhe sherbimi korrier 1025085 SH K. PUNESIMIT posta fa 26.8.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 14,880 2014-09-08 2014-09-08 17710250852014 Uje 1025085 SH K. PUNESIMIT uje fat 21.8.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "ABCOM" Tirane 46,695 2014-09-08 2014-09-08 17410250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT TEL, FAT 02.09.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA E TIRANES Tirane 22,777 2014-09-01 2014-09-02 17510250852014 Paga baze 1025085 SH K. PUNESIMIT paga gusht 2014 plan 38 fakt 1
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA CREDINS Tirane 1,848,573 2014-09-01 2014-09-02 17210250852014 Shtese page per funksionin 1025085 SH K. PUNESIMIT paga gusht 2014 plan 38 fakt 35
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 22,777 2014-09-01 2014-09-02 17410250852014 Paga baze 1025085 SH K. PUNESIMIT paga gusht 2014 plan 38 fakt 1
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BANKA KOMBETARE TREGTARE Tirane 44,357 2014-09-01 2014-09-02 17310250852014 Shtese page per vjetersi ne pune 1025085 SH K. PUNESIMIT paga gusht 2014 plan 38 fakt 1
  Administrata Qendrore SHKP (3535) AUTORITETI KOMUNIK.ELEKTRONIK.E POSTARE Tirane 8,000 2014-08-21 2014-08-22 16910250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT fat 21.8.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) ANSIG Tirane 44,400 2014-08-20 2014-08-21 16810250852014 Uje 1025085 SH K. PUNESIMIT sig.TPL up 19 dt.30.07.14 ft.2158/3 dt.30.07.14 nj.klasifikimi 04.08.14 ft.01 dt.04.08.14 seri b16995051
  Administrata Qendrore SHKP (3535) UJESJELLES KANALIZIME TIRANE (J62005002O) Tirane 16,860 2014-08-20 2014-08-21 16010250852014 Uje 1025085 SH K. PUNESIMIT uje fat 1407-159426-1-1 DT.21.0.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) M Y R T O SECURITY Tirane 177,600 2014-08-07 2014-08-08 16610250852014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes 1025085 SH K. PUNESIMIT sh roje kv 10.4.2014 f 31.7.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) CEZ SHPERNDARJE Tirane 80,420 2014-08-07 2014-08-08 16310250852014 Elektricitet 1025085 SH K. PUNESIMIT energji kodi 1092783 fat28.7.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) BAILIFF SEVICES-MATANI & CO Tirane 55,161 2014-08-07 2014-08-08 16710250852014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna 1025085 SH K. PUNESIMIT taks permbarim i sh 5.8.2014 f 17.7.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) "ABCOM" Tirane 51,375 2014-08-07 2014-08-08 16410250852014 Sherbime telefonike 1025085 SH K. PUNESIMIT tel fat 4.8.2014
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 32,400 2014-08-06 2014-08-07 114110250852014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 1025085 SH K. PUNESIMIT anetaret te KVT urdher 185 dt 30.06.14
  Administrata Qendrore SHKP (3535) RAIFFEISEN BANK SH.A Tirane 22,777 2014-08-01 2014-08-04 15710250852014 Paga baze 600 SH K. PUNESIMIT PAGA N PUN 38;38 korrik 14