Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 117,500 2014-12-16 2014-12-16 25710130652014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim vendime gjyqesore 2013.
  Sp. Bulqize (0603) SOFIGAZ Bulqize 7,195 2014-12-15 2014-12-16 25610130652014 Ndihme ekonomike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin SOFIGAZ per PO nr. 3975.
  Sp. Bulqize (0603) ARTUR MIFTARI Bulqize 36,000 2014-12-15 2014-12-16 25510130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Artur MIFTARI per PO nr. 3974.
  Sp. Bulqize (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 468,874 2014-12-12 2014-12-15 25210130652014 Shpenzime kompesimi per anetaret e parlamentit dhe zyrtare te tjera te zgjedhur 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Nentor 2014 per kontraten B033909 + detyrim i prapambetur.
  Sp. Bulqize (0603) FUFARMA Bulqize 144,000 2014-12-12 2014-12-15 25410130652014 Shtese page per funksionin SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin FUFARMA per PO nr. 3966.
  Sp. Bulqize (0603) MEGAPHARMA Bulqize 387,800 2014-12-11 2014-12-12 24710130652014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEGAFARMA per PO nr. 3961.det i prapambetur 2006
  Sp. Bulqize (0603) IMI - FARMA Bulqize 148,662 2014-12-11 2014-12-12 25110130652014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin IMI FARMA per PO nr. 3964 det i prapambetur 2011
  Sp. Bulqize (0603) PROQUAL Bulqize 12,480 2014-12-11 2014-12-12 24910130652014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin PROQUAL per PO nr. 3963.
  Sp. Bulqize (0603) EDNA - FARMA Bulqize 797,650 2014-12-11 2014-12-12 24610130652014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EDNA FARMA per PO nr. 3960.det i prapambetur.
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,716 2014-12-11 2014-12-12 24310130652014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Nentor 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) MONTAL Bulqize 490,776 2014-12-11 2014-12-12 24810130652014 Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MONTAL per PO nr. 3962.
  Sp. Bulqize (0603) KESH. KOMB. URDHERIT TE MJEKUT Bulqize 5,800 2014-12-10 2014-12-11 23910130652014 Udhetim jashte shtetit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim keshilli kombetar Urdherit te Mjekut periudha 01 korrik deri me 30 nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) URDHERI INFERMIERIT TE SHQIPERISE Bulqize 26,600 2014-12-10 2014-12-11 24010130652014 Shpenz.per miremb.e rrugeve, veprave ujore, rrjeteve hidraulike, elektrike, telefonike, ngrohje etj SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim Urdherit te Infermierit periudha 01 korrik deri me 30 nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-12-10 2014-12-11 23610130652014 Kompensim perndjekurit politike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Dhjetor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) IRIS / TIRANE (J61904098H) Bulqize 731,600 2014-12-10 2014-12-11 24210130652014 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera ndertimore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin IRIS per PO nr. 3953. Detyrime te prapambetura 2005.
  Sp. Bulqize (0603) GRAND SECURITY Bulqize 538,992 2014-12-10 2014-12-11 23810130652014 Shpenz. per rritjen e AQT - paisje mjekesore dhe spitalore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin GRAND SECURITI per PO nr. 3955.
  Sp. Bulqize (0603) KASTRATI SHA Bulqize 614,928 2014-12-10 2014-12-11 23710130652014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin KASTRATI per PO st nr. 3954.
  Sp. Bulqize (0603) ALDOSCH - FARMA Bulqize 1,606,427 2014-12-10 2014-12-11 24110130652014 Shtese page per pune jashte orarit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALDOGH-FARMA per PO nr. 3952. Detyrime te prapambetura (2005-2009).
  Sp. Bulqize (0603) T R I M E D Bulqize 128,125 2014-12-09 2014-12-10 22310130652014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin TRIMED per PO nr. 3936.
  Sp. Bulqize (0603) SHEQERE MIRA Bulqize 590,665 2014-12-09 2014-12-10 22510130652014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Sheqere Mira per PO nr. 3666 leshimi 3.