Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 618,000 2014-05-12 2014-05-12 6710130652014/1 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Helvetika Profarm per PO nr. 3629.
  Sp. Bulqize (0603) O L S O N I Bulqize 159,999 2014-05-12 2014-05-12 7010130652014/1 Kancelari SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin O L S O N I per PO nr. 3630.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 2,376 2014-05-12 2014-05-12 6910130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Prill 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 80,720 2014-05-12 2014-05-12 6610130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Prill 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-05-07 2014-05-08 6510130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra) Prill 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,999,420 2014-05-02 2014-05-02 6410130652014 Shtesa page te tjera SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Prill 2014.
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 330,003 2014-04-15 2014-04-15 6310130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Mars 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-04-15 2014-04-15 6210130652014 Sherbime telefonike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Mars 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-04-10 2014-04-11 6110130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Prill 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 131,380 2014-04-09 2014-04-10 6010130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta punonjesish Mars 2014.
  Sp. Bulqize (0603) MEDI - TEL Bulqize 35,844 2014-04-09 2014-04-10 5510130652014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDI-TEL per PO nr. 3602.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 27,000 2014-04-09 2014-04-10 5710130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Mars 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RES-03 Bulqize 319,919 2014-04-09 2014-04-10 5610130652014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDI-TEL per PO nr. 3603.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 64,488 2014-04-09 2014-04-10 5810130652014 Uje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Mars 2014.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,296 2014-04-09 2014-04-10 5910130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Mars 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHEQERE MIRA Bulqize 269,490 2014-04-08 2014-04-09 5410130652014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Sheqere Mira per PO nr. 3600.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-04-08 2014-04-09 5110130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra)
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,015,554 2014-04-07 2014-04-07 4810130652014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Mars 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-04-07 2014-04-07 4910130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Mars 2014.
  Sp. Bulqize (0603) BUJAR ALLA Bulqize 105,400 2014-04-07 2014-04-07 5010130652014 Pjese kembimi, goma dhe bateri SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Bujar ALLA per PO nr. 3597.