Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 26,000 2014-07-08 2014-07-09 11910130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 109,700 2014-07-08 2014-07-09 11810130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) ALMEGIPHARMA Bulqize 27,400 2014-07-08 2014-07-09 11210130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALMEGIPHARMA per PO nr. 3708.
  Sp. Bulqize (0603) EUROMED Bulqize 93,564 2014-07-08 2014-07-09 11310130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EUROMED per PO nr. 3709.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,080 2014-07-08 2014-07-09 11610130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-07-08 2014-07-09 10610130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra)
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 141,882 2014-07-08 2014-07-09 11510130652014 Uje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Maj-Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) ALDOSCH - FARMA Bulqize 68,800 2014-07-08 2014-07-09 10710130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALDOCH-FARMA per PO nr. 3703.
  Sp. Bulqize (0603) VINIPHARMA Bulqize 4,888 2014-07-08 2014-07-09 11110130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin VINIPHARMA per PO nr. 3707.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,985,929 2014-07-03 2014-07-03 10510130652014 Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) KASTRATI SHA Bulqize 305,303 2014-06-17 2014-06-18 10210130652014 Karburant dhe vaj SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin KASTRATI per PO nr. 3685 lesh.1.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-06-17 2014-06-17 10310130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 231,614 2014-06-17 2014-06-17 10110130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Maj 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-06-17 2014-06-17 10410130652014 Sherbime telefonike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Maj 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-06-11 2014-06-11 10010130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) M E D I C A M E N T A Bulqize 473,783 2014-06-09 2014-06-09 9710130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin M E D I K A M E N T A per PO nr. 3669.
  Sp. Bulqize (0603) MEDI - TEL Bulqize 128,760 2014-06-09 2014-06-09 9810130652014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDI-TEL per PO nr. 3670.
  Sp. Bulqize (0603) EUROPETROL DURRES ALBANIA Bulqize 309,854 2014-06-09 2014-06-09 9610130652014 Karburant dhe vaj SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EUROPETROL DURRES ALBANIA per PO nr. 3668.
  Sp. Bulqize (0603) ZYRA PERMBARIMIT DIBER Bulqize 484,540 2014-06-09 2014-06-09 9910130652014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim vendimi gjyqesor per llogari te ish pronarit Ali KOLA.
  Sp. Bulqize (0603) BUJAR ALLA Bulqize 398,110 2014-06-05 2014-06-06 9310130652014 Pjese kembimi, goma dhe bateri SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Bujar ALLA per PO nr. 3664.