Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) KASTRATI SHA Bulqize 303,801 2014-08-12 2014-08-12 14610130652014 Karburant dhe vaj SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin KASTRATI per PO nr. 3753.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 274,300 2014-08-08 2014-08-08 13810130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta Qershor-Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 89,880 2014-08-07 2014-08-07 13210130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Marsj-Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,620 2014-08-07 2014-08-07 13110130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) ALDOSCH - FARMA Bulqize 241,750 2014-08-07 2014-08-07 13310130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALDOGH-FARMA per PO nr. 3742..
  Sp. Bulqize (0603) RES-03 Bulqize 799,392 2014-08-07 2014-08-07 13410130652014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Res-03 per PO nr. 3743.
  Sp. Bulqize (0603) MEGAPHARMA Bulqize 32,810 2014-08-07 2014-08-07 13510130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEGAPHARMA per PO nr. 3744.
  Sp. Bulqize (0603) INCOMED Bulqize 67,035 2014-08-07 2014-08-07 13610130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin INCOMED per PO nr. 3745.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 93,648 2014-08-07 2014-08-07 13010130652014 Uje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,904,305 2014-08-04 2014-08-04 12810130652014 Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-08-04 2014-08-04 12910130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra)
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-07-16 2014-07-17 12710130652014 Sherbime telefonike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Qershor 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 137,847 2014-07-14 2014-07-14 12510130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Qershor 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 37,440 2014-07-14 2014-07-14 12410130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Maj-Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) FLORFARMA Bulqize 47,885 2014-07-08 2014-07-09 10810130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin FLORFARMA per PO nr. 3704.
  Sp. Bulqize (0603) M E D I C A M E N T A Bulqize 98,575 2014-07-08 2014-07-09 10910130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDIKAMENTA per PO nr. 3705.
  Sp. Bulqize (0603) INFOSOFT OFFICE SHA Bulqize 157,795 2014-07-08 2014-07-09 12010130652014 Kancelari SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin INFOSOFT OFFICE per PO nr. 3711.
  Sp. Bulqize (0603) BUJAR ALLA Bulqize 36,000 2014-07-08 2014-07-09 11410130652014 Pjese kembimi, goma dhe bateri SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Bujar ALLA per PO nr. 3710.
  Sp. Bulqize (0603) ALBIOLA.SH Bulqize 432,000 2014-07-08 2014-07-09 11510130652014 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALBIOLA SH per PO nr. 3711.
  Sp. Bulqize (0603) T R I M E D Bulqize 59,102 2014-07-08 2014-07-09 11010130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin TRIMED per PO nr. 3706.