Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) T R I M E D Bulqize 128,125 2014-12-09 2014-12-10 22310130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin TRIMED per PO nr. 3936.
  Sp. Bulqize (0603) SHEQERE MIRA Bulqize 590,665 2014-12-09 2014-12-10 22510130652014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Sheqere Mira per PO nr. 3666 leshimi 3.
  Sp. Bulqize (0603) EDNA - FARMA Bulqize 32,625 2014-12-09 2014-12-10 22410130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EDNA FARMA per PO nr. 3937.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,944 2014-12-09 2014-12-10 22710130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 54,120 2014-12-09 2014-12-10 22610130652014 Uje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) FUFARMA Bulqize 5,568,801 2014-12-09 2014-12-10 23010130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin FUFARMA per PO nr. 3938.
  Sp. Bulqize (0603) BIOMETRIC ALBANIA Bulqize 1,494,453 2014-12-09 2014-12-10 23310130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin BIOMETRIC ALBANIA per PO nr. 3940.
  Sp. Bulqize (0603) A T L A N T I K Bulqize 101,880 2014-12-09 2014-12-10 22110130652014 Shpenzimet e siguracionit te mjeteve te transportit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim siguracion autoambulance tek furnitori ATLANTIK .
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 171,440 2014-12-09 2014-12-10 22910130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta Nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) VINIPHARMA Bulqize 2,433,113 2014-12-09 2014-12-10 23110130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin VINIPHARMA per PO nr. 3939.
  Sp. Bulqize (0603) MEDI - TEL Bulqize 64,728 2014-12-09 2014-12-10 22210130652014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDI-TEL per PO nr. 3935.
  Sp. Bulqize (0603) ALPHA - MED Bulqize 343,600 2014-12-09 2014-12-10 23410130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALPHA-MED per PO nr. 3941.detyrime te prapambetura 2008-2009.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 38,480 2014-12-09 2014-12-10 22810130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,819,808 2014-12-05 2014-12-05 21710130652014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) KASTRATI SHA Bulqize 202,000 2014-12-05 2014-12-05 21910130652014 Karburant dhe vaj SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin KASTRATI per PO nr. 3685 lesh 3.
  Sp. Bulqize (0603) KASTRATI SHA Bulqize 478,280 2014-12-05 2014-12-05 22010130652014 Karburant dhe vaj SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin KASTRATI per PO st nr. 3927.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-12-05 2014-12-05 21810130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra) nga bordero e muajit Nentor.
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 406,656 2014-11-25 2014-11-25 21510130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin HELVETIKA PROFARM per PO nr. 3903.
  Sp. Bulqize (0603) ALFRED BËNJA Bulqize 441,600 2014-11-25 2014-11-25 21610130652014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALFRED BËNJA per PO nr. 3904.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-11-24 2014-11-24 21410130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Nentor 2014.