Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 12,000 2014-09-05 2014-09-05 15310130652014 Sherbime te tjera SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Shtator 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,975,273 2014-09-03 2014-09-03 14810130652014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Gusht 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-09-03 2014-09-03 14910130652014 Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa social-kulturore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra) nga bordero e muajit Gusht.
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 97,367 2014-08-25 2014-08-25 14710130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Korrik 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) ALFRED BËNJA Bulqize 213,600 2014-08-12 2014-08-12 14410130652014 Paga baze - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Alfred Bënja per PO nr. 3752.
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-08-11 2014-08-12 14210130652014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Korrik 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 274,300 2014-08-08 2014-08-08 13810130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta Qershor-Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 89,880 2014-08-07 2014-08-07 13210130652014 Paga baze - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Marsj-Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,620 2014-08-07 2014-08-07 13110130652014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) ALDOSCH - FARMA Bulqize 241,750 2014-08-07 2014-08-07 13310130652014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtesa page te tjera - Shtese page per funksionin - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ALDOGH-FARMA per PO nr. 3742..
  Sp. Bulqize (0603) RES-03 Bulqize 799,392 2014-08-07 2014-08-07 13410130652014 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per kualifikimin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Res-03 per PO nr. 3743.
  Sp. Bulqize (0603) INCOMED Bulqize 67,035 2014-08-07 2014-08-07 13610130652014 Shtese page per funksionin - Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe - Shtese page per vjetersi ne pune SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin INCOMED per PO nr. 3745.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 93,648 2014-08-07 2014-08-07 13010130652014 Shtese page per funksionin SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,904,305 2014-08-04 2014-08-04 12810130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Korrik 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-08-04 2014-08-04 12910130652014 Elektricitet SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra)
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-07-16 2014-07-17 12710130652014 Elektricitet SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Qershor 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 137,847 2014-07-14 2014-07-14 12510130652014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Qershor 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 37,440 2014-07-14 2014-07-14 12410130652014 Shpenzime per ekzekutim te vendimeve gjyqesore per largim nga puna SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Maj-Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) M E D I C A M E N T A Bulqize 98,575 2014-07-08 2014-07-09 10910130652014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDIKAMENTA per PO nr. 3705.
  Sp. Bulqize (0603) INFOSOFT OFFICE SHA Bulqize 157,795 2014-07-08 2014-07-09 12010130652014 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin INFOSOFT OFFICE per PO nr. 3711.