Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) ENDRIT LLESHI Bulqize 326,956 2014-03-12 2014-03-26 4510130652014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Endrit Lleshi per PO nr. 3590.
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-03-18 2014-03-19 4710130652014 Sherbime telefonike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Shkurt 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 326,677 2014-03-18 2014-03-19 4610130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Shkurt 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) MURATI D Bulqize 286,080 2014-03-12 2014-03-13 4410130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MURATI D per PO nr. 3589.
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 872,000 2014-03-12 2014-03-13 4310130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin HELVETIKA per PO nr. 3588.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 36,520 2014-03-07 2014-03-10 3810130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Shkurt 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 124,700 2014-03-07 2014-03-10 3910130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta Shkurt 2014.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 82,956 2014-03-07 2014-03-10 4010130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Shkurt 2014.
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 370,569 2014-03-04 2014-03-05 3510130652014 Unspecified 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Shkurt 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-03-05 2014-03-05 3710130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra)
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,977,562 2014-03-05 2014-03-05 3610130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Shkurt 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 8,000 2014-03-04 2014-03-04 3410130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Shkurt 2014.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 90,894 2014-02-13 2014-02-17 3310130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Janar 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 57,600 2014-02-13 2014-02-17 3110130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Nentor- Dhjetor 2013, Janar 2014.
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-02-13 2014-02-17 3210130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Janar 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 15,800 2014-02-11 2014-02-12 2810130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim kolaudim automjetesh 2014.
  Sp. Bulqize (0603) M E D I C A M E N T A Bulqize 109,627 2014-02-11 2014-02-12 2610130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin M E D I K A M E N T A per PO nr. 3573.
  Sp. Bulqize (0603) MEDI - TEL Bulqize 92,423 2014-02-11 2014-02-12 2710130652014 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDI-TEL per PO nr. 3574.
  Sp. Bulqize (0603) SHEQERE MIRA Bulqize 178,575 2014-02-11 2014-02-12 2310130652014/1 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Sheqere Mira per PO nr. 3571.
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 19,050 2014-02-11 2014-02-12 2510130652014/1 Unspecified SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Helvetika Profarm per PO nr. 3572.