Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) MESSER ALBAGASS SH.P.K Bulqize 22,020 2014-10-21 2014-10-22 18710130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MESSER ALBAGASS per PO nr. 3844.
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-10-14 2014-10-14 18510130652014 Sherbime telefonike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Shtator 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) MEDI - TEL Bulqize 36,192 2014-10-13 2014-10-14 18210130652014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDI-TEL per PO nr. 3829.
  Sp. Bulqize (0603) ELVA 2001 SH A Bulqize 999,912 2014-10-13 2014-10-14 18310130652014 Sherbim per ngrohje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin ELVA 2001 per PO nr. 3830.
  Sp. Bulqize (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 151,871 2014-10-14 2014-10-14 18410130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Shtator 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 37,440 2014-10-13 2014-10-13 17910130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Gusht 2014.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 1,728 2014-10-13 2014-10-13 18110130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar shtator 2014.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 122,214 2014-10-13 2014-10-13 18010130652014 Uje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem shtator 2014.
  Sp. Bulqize (0603) MEGAPHARMA Bulqize 49,039 2014-10-07 2014-10-08 17410130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEGAFARMA per PO nr. 3811 .
  Sp. Bulqize (0603) T R I M E D Bulqize 111,000 2014-10-07 2014-10-08 17210130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin TRIMED per PO nr. 3814 .
  Sp. Bulqize (0603) EUROMED Bulqize 34,392 2014-10-07 2014-10-08 17310130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EROMED per PO nr. 3810 .
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 47,136 2014-10-07 2014-10-08 17010130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Helvetika per PO nr. 3809 .
  Sp. Bulqize (0603) M E D I C A M E N T A Bulqize 651,521 2014-10-07 2014-10-08 17110130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDIKAMENTA per PO nr. 3813
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 50,960 2014-10-07 2014-10-07 17510130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa shtator 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 156,660 2014-10-07 2014-10-07 17610130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta shtator 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,956,489 2014-10-06 2014-10-06 16510130652014 Shtese page per pune ne turne te dyta dhe te treta SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Shtator 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-10-06 2014-10-06 16910130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Tetor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) URDHERI INFERMIERIT TE SHQIPERISE Bulqize 31,445 2014-10-06 2014-10-06 16810130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim Urdher Infermieri Janar-Qershor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) KESH. KOMB. URDHERIT TE MJEKUT Bulqize 8,400 2014-10-06 2014-10-06 16710130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim Urdher Mjeku Janar- Qershor 2014
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-10-06 2014-10-06 16610130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra) nga bordero e muajit Shtator.