Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 28,000 2014-06-05 2014-06-06 9410130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHEQERE MIRA Bulqize 226,825 2014-06-06 2014-06-06 9410130652014 Furnizime dhe sherbime me ushqim per mencat SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Sheqere Mira per PO nr. 3666.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 2,052 2014-06-05 2014-06-06 9510130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 120,200 2014-06-04 2014-06-04 9110130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta Prill 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,000 2014-06-04 2014-06-04 9010130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-06-03 2014-06-03 8710130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra) Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 386,740 2014-06-03 2014-06-03 8510130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Helvetika Profarm per PO nr. 3652.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 4,058,203 2014-06-03 2014-06-03 8610130652014 Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 1,298,187 2014-06-03 2014-06-03 8410130652014/1 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Helvetika Profarm per PO nr. 3651 detyrim i vitit 2012.
  Sp. Bulqize (0603) KLEVI-2004 Bulqize 21,472 2014-05-23 2014-05-23 8310130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin KLEVI-2004 per PO nr. 3647.
  Sp. Bulqize (0603) EUROMED Bulqize 531,108 2014-05-20 2014-05-21 8210130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EUROMED per PO nr. 3646.
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-05-16 2014-05-16 8110130652014 Sherbime telefonike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Prill 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) OMEGA PHARMA GROUP Bulqize 40,150 2014-05-15 2014-05-15 7510130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin OMEGA PHARMA GROUP per PO nr. 3638..
  Sp. Bulqize (0603) OMEGA PHARMA GROUP Bulqize 453,530 2014-05-15 2014-05-15 7610130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin OMEGA PHARMA GROUP per PO nr. 3639..
  Sp. Bulqize (0603) EDNA - FARMA Bulqize 4,400 2014-05-15 2014-05-15 7810130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EDNA FARMA per PO nr. 3641..
  Sp. Bulqize (0603) EDNA - FARMA Bulqize 113,990 2014-05-15 2014-05-15 7710130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EDNA FARMA per PO nr. 3640..
  Sp. Bulqize (0603) EJAL ALBANIA (J91425001E) Bulqize 25,200 2014-05-15 2014-05-15 7910130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin EJAL-ALBANIA per PO nr. 3642..
  Sp. Bulqize (0603) CEZ SHPERNDARJE Bulqize 300,103 2014-05-15 2014-05-15 7410130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Prill 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 8,000 2014-05-13 2014-05-14 7110130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Maj 2014.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 56,172 2014-05-12 2014-05-12 6810130652014 Uje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Prill 2014.