Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Sp. Bulqize (0603) All All 90,983,103.00 221 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Bulqize (0603) HELVETICA PROFARM Bulqize 47,136 2014-11-20 2014-11-21 21210130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Helvetika Profarm per PO nr. 3894.
  Sp. Bulqize (0603) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Bulqize 236,101 2014-11-14 2014-11-14 21110130652014 Elektricitet 1013065 SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim elektricitet Tetor 2014 per kontraten B033909;
  Sp. Bulqize (0603) ALBTELEKOM SH.A. Bulqize 6,719 2014-11-13 2014-11-14 21010130652014 Sherbime telefonike SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim shpenzime telekom Tetor 2014 per abonentin nr.310001951879.
  Sp. Bulqize (0603) MEDI - TEL Bulqize 37,932 2014-11-13 2014-11-14 20810130652014 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MEDI-TEL per PO nr. 3881.
  Sp. Bulqize (0603) I N T E R M E D Bulqize 171,990 2014-11-13 2014-11-14 20910130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin I N T E R M E D per PO nr. 3882.
  Sp. Bulqize (0603) KRAL Bulqize 458,400 2014-11-11 2014-11-12 20310130652014 Shpenzime per mirembajtjen e objekteve ndertimore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin KRAL per PO nr. 3878.
  Sp. Bulqize (0603) O.ES. DISTRIMED Bulqize 43,212 2014-11-11 2014-11-12 20710130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin O.ES. DISTRIMED per PO nr. 3879.
  Sp. Bulqize (0603) POSTA SHQIPTARE SH.A Bulqize 480 2014-11-11 2014-11-12 20410130652014 Posta dhe sherbimi korrier SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim sherbim postar Tetor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) UJSJELLSI/B Bulqize 71,346 2014-11-11 2014-11-12 20510130652014 Uje SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim uje te pijshem Tetor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) GRAND SECURITY Bulqize 359,328 2014-11-07 2014-11-10 19910130652014 Sherbime te sigurimit dhe ruajtjes SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin GRAND SECURITI per PO nr. 3875.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 127,340 2014-11-10 2014-11-10 20010130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dieta Tetor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) BIOMETRIC ALBANIA Bulqize 29,148 2014-11-06 2014-11-07 19710130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin BIOMETRIC ALBANIA per PO nr. 3870.
  Sp. Bulqize (0603) INCOMED Bulqize 88,875 2014-11-06 2014-11-07 19810130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin INCOMED per PO nr. 3871.
  Sp. Bulqize (0603) MONTAL Bulqize 228,480 2014-11-06 2014-11-07 19610130652014 Ilaçe dhe materiale mjeksore SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin MONTAL per PO nr. 3869.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 3,914,402 2014-11-04 2014-11-05 18810130652014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim paga Tetor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) KONFEDERATA E SINDIKATAVE TE SHQIPERISE Bulqize 83,000 2014-11-04 2014-11-05 19010130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim tarife anetaresimi ne sindikaten e shendetesise.
  Sp. Bulqize (0603) SHERBIMI PERMBARIMOR ZIG Bulqize 10,000 2014-11-04 2014-11-05 18910130652014 Paga baze SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim ndalese per shlyerje kredie (Valentina Skender Gurra) nga bordero e muajit Tetor.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 39,440 2014-11-04 2014-11-05 19410130652014 Udhetim i brendshem SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dializa Tetor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) RAIFFEISEN BANK SH.A Bulqize 8,000 2014-11-04 2014-11-05 19110130652014 Te tjera materiale dhe sherbime speciale SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim dhurues gjaku Nentor 2014.
  Sp. Bulqize (0603) ARSON ISLAMI Bulqize 29,000 2014-10-21 2014-10-22 18610130652014 Shpenz. per rritjen e AQT - orendi zyre SPITALI BULQIZE (1013065) likujdim furnitorin Arson Islami per PO nr. 3843.