Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 1,125,540 2014-12-30 2014-12-31 44910110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM INTERNETI LIK FAT NR.90354099 DT.18.12.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 1,400,000 2014-12-29 2014-12-30 44710110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER NXENES TE DALLUAR
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 104,400 2014-12-29 2014-12-30 44610110152014 Shperblime per rezultate ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER REZULTATE TE MIRA NE PUNE
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 166,400 2014-12-29 2014-12-30 44810110152014 Shperblime per rezultate ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM PER SHPERBLIMIN
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 1,009,200 2014-12-29 2014-12-29 44510110152014 Shperblime per rezultate ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER REZULTATE TE MIRA NE PUNE
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) KOTTI Korçe 18,600 2014-12-24 2014-12-26 44410110152014 Blerje dokumentacioni DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE BLERJE DOKUMENTACION LIK FAT NR.523 DT.23.12.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 88,920 2014-12-24 2014-12-26 44310110152014 Kancelari DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE KANCELARI LIK FAT NR.1135 DT.23.12.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRINTPOINT Korçe 17,400 2014-12-23 2014-12-24 44210110152014 Sherbime te printimit dhe publikimit DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE KARTOLINA URIMI LIK FAT NR.88 DT.18.12.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 943,976 2014-12-23 2014-12-24 43710110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT NXENESI NENTOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 121,498 2014-12-22 2014-12-23 43410110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI NENTOR 2014 SIPAS BORDEROSE
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 20,945 2014-12-22 2014-12-23 44010110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TELEFON LIK FAT NR.718896867 DT.30.11.2014 KLIENTI 310001771271
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 330,548 2014-12-22 2014-12-23 43310110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI NENTOR 2014 SIPAS BORDEROSE
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 7,836 2014-12-22 2014-12-23 43910110152014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1270 DT.30.11.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 51,626 2014-12-22 2014-12-23 44110110152014 Elektricitet 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE ENERGJI KLIENTI NR.KR0A060053028890 LIK FAT NR.618653421 DT.30.11.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 7,459 2014-12-22 2014-12-23 43810110152014 Uje DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE UJE NENTOR 2014 KLIENTI NR.750047 FATNR.3308872 DT.04.12.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 636,400 2014-12-22 2014-12-23 43610110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI NENTOR 2014 SIPAS BORDEROSE
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 535,768 2014-12-22 2014-12-23 43510110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI NENTOR 2014 SIPAS BORDEROSE
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) KORCA GAS Korçe 109,986 2014-12-15 2014-12-16 42610110152014 Materiale per pastrim, dezinfektim, ngrohje dhe ndriçim DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE BLERJE GAZ PER NGROHJE LIK FAT NR.144 DT.25.11.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) FERIT ABAZ HAJDARI Korçe 8,500 2014-12-15 2014-12-16 42710110152014 Shpenzime per mirembajtjen e paisjeve te zyrave DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE LARJE TAPETI LIK FAT NR.36 DT.11.12.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 161,420 2014-12-11 2014-12-12 42110110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHPERBLIM PER PENSION E FATKEQESI SIPAS BORDEROSE KODI INSTITUC 1011015