Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 14,543,434 2014-12-02 2014-12-02 40510110152014 Shtese page per kualifikimin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 842,786 2014-12-02 2014-12-02 40310110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA NENTOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 4,860 2014-11-25 2014-11-26 39910110152014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.1180 DT.31.10.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 179,944 2014-11-25 2014-11-26 39310110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI TETOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 150,524 2014-11-25 2014-11-26 39610110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI TETOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 663,618 2014-11-25 2014-11-26 39510110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI TETOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 1,266,144 2014-11-25 2014-11-26 39710110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT NXENESI TETOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 9,600 2014-11-25 2014-11-26 40210110152014 Kancelari DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE KANCELARI LIK FAT NR.950 DT.19.11.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 5,289 2014-11-25 2014-11-26 39810110152014 Uje DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE UJE KLIENTI NR.750047 FAT NR.3286624 DT.04.11.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 421,534 2014-11-25 2014-11-26 39210110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI TETOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 22,002 2014-11-25 2014-11-26 40010110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001771271LIK FAT NR.718750936 DT.31.10.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 698,866 2014-11-25 2014-11-26 39410110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI TETOR 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 28,727 2014-11-25 2014-11-26 40110110152014 Elektricitet 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE ENERGJI KLIENTI NR.KR0A060053028890 LIK FAT NR.61728851 DT.26.10.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) GEAM SH.P.K Korçe 10,800 2014-11-19 2014-11-20 39110110152014 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE BLERJE FIKSE ZJARRI LIK FAT NR.2 DT.06.11.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ILIRJAN POSTOLI Korçe 60,090 2014-11-12 2014-11-13 37810110152014 Kancelari DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE BLERJE KANCELARI E TONERA LIK FAT NR.827 DT.22.10.201
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) SPEED SOLUTION Korçe 20,793 2014-11-12 2014-11-13 38210110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER DETYRIM E.PASHOLLARI
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) SINDIKATA E PAVARUR E ARSIMIT SHQIPTAR Korçe 490,800 2014-11-12 2014-11-13 38410110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER SINDIKATE 6-MUJORI II 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) TDR GROUP Korçe 20,000 2014-11-12 2014-11-13 38110110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER DERTYRIM G.ASHIMI
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) FED.SIND.ARSIM.&SHKENC.SHQIP.(F.S.A.SH.) Korçe 490,800 2014-11-12 2014-11-13 38510110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE NDALESE PAGE PER SINDIKATE 6-MUJORI II 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 7,502,448 2014-11-12 2014-11-13 38010110152014 Te tjera transferta tek individet DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSFERTE PER LIBRIN SHKOLLOR 2014-2015 SIPAS BORDEROVE