Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 7,728 2014-09-24 2014-09-25 31310110152014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.794 DT.31.08.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 17,008 2014-09-24 2014-09-25 31410110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001771271 DT.31.08.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 4,128 2014-09-24 2014-09-24 31210110152014 Uje DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE UJE KLIENTI NR.750047 DT.04.09.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 35,404 2014-09-23 2014-09-24 30810110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 139,698 2014-09-23 2014-09-24 30910110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 74,304 2014-09-23 2014-09-24 31110110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 91,720 2014-09-23 2014-09-24 30710110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 277,660 2014-09-23 2014-09-24 31010110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 6,416 2014-09-22 2014-09-23 30610110152014 Kontribute per sigurime shendetesore DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE KAMATVONESA PER SIG SHENDETSOR
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 22,800 2014-09-16 2014-09-17 30510110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 110,700 2014-09-16 2014-09-17 30310110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 2,700 2014-09-16 2014-09-17 29910110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 12,140 2014-09-16 2014-09-17 29610110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 24,000 2014-09-16 2014-09-17 30210110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 179,320 2014-09-16 2014-09-17 29410110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 94,500 2014-09-16 2014-09-17 30410110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 52,200 2014-09-16 2014-09-17 30110110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 1,800 2014-09-16 2014-09-17 30010110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 66,600 2014-09-16 2014-09-17 29710110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 194,240 2014-09-16 2014-09-17 29510110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015