Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 92,700 2014-09-16 2014-09-17 29810110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE Korçe 55,114 2014-09-15 2014-09-15 29310110152014 Elektricitet 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE KAMATVONESA PER KLIENTI NR.KR0A060053028890 LIKFAT NR.89 DT.12.09.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) KASTRIOT KURMAKU Korçe 20,000 2014-09-08 2014-09-08 28610110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE NDALESE PAGE PER DETYRIM PERMBARIMOR( M.Anxhara) GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) TDR GROUP Korçe 20,000 2014-09-08 2014-09-08 28510110152014 Shtese page per funksionin DREJ ARSIMORE RAJONALE NDALESE DETYRIM PERMBARIMOR( G.Ashimi) GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Korçe 348,538 2014-09-08 2014-09-08 28710110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE NDALESE PAGE PER TELEFON GUSHT 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 5,835,044 2014-09-02 2014-09-02 28410110152014 Shtese page per punonjesit qe rregullohen me akte te veçanta DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 3,535,137 2014-09-02 2014-09-02 28310110152014 Shtese page per kualifikimin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 5,299,281 2014-09-02 2014-09-02 27710110152014 Paga baze DREJTORIA ARSIMORE RAJONELE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 6,387,726 2014-09-02 2014-09-02 28210110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 14,497,047 2014-09-02 2014-09-02 28110110152014 Shtese page per largesi nga qendra e banimit DREJTORIA ARSIMORE RAJONELE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 915,286 2014-09-02 2014-09-02 27610110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONELE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 11,249,575 2014-09-02 2014-09-02 28010110152014 Shtesa page te tjera DREJTORIA ARSIMORE RAJONELE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 12,182,869 2014-09-02 2014-09-02 27910110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONELE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 11,023,531 2014-09-02 2014-09-02 27810110152014 Shtesa page te tjera DREJTORIA ARSIMORE RAJONELE KORCE PAGA GUSHT 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 72,258 2014-08-20 2014-08-21 27110110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 4,212 2014-08-20 2014-08-21 27310110152014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.681 DT.31.07.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 15,220 2014-08-20 2014-08-21 27410110152014 Elektricitet 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE ENERGJI KLIENTI NR.KR0A060053028890 DT.28.07.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 137,528 2014-08-20 2014-08-21 26810110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 6,120 2014-08-20 2014-08-21 27210110152014 Uje DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE UJE KLIENTI NR.750047 DT.06.08.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 64,066 2014-08-20 2014-08-21 26910110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI KORRIK 2014