Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 17,883 2014-08-20 2014-08-21 27510110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001771271 DT.31.07.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 216,276 2014-08-20 2014-08-21 27010110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 46,700 2014-08-14 2014-08-15 26610110152014 Udhetim i brendshem DREJ RAJONALE ARSIMORE DIETA MAJ QERSHOR 2014SIPAS LISTPAGESES
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 3,640 2014-08-14 2014-08-15 26710110152014 Udhetim i brendshem DREJ RAJONALE ARSIMORE DIETA MAJ QERSHOR 2014SIPAS LISTPAGESES
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) TDR GROUP Korçe 20,000 2014-08-11 2014-08-12 25810110152014 Shtese page per funksionin DREJ RAJONALE ARSIMORE NDALESE DETYRIM PERMBARIMOR( G.Ashimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBANIAN MOBILE COMMUNICATION Korçe 328,216 2014-08-11 2014-08-12 26010110152014 Shtese page per funksionin DREJ RAJONALE ARSIMORE NDALESE PAGE PER TELEFON KORRIK 2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) KASTRIOT KURMAKU Korçe 20,000 2014-08-11 2014-08-12 25910110152014 Shtese page per funksionin DREJ RAJONALE ARSIMORE NDALESE DETYRIM PERMBARIMOR( M.Anxhara) KORRIK
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 3,592,557 2014-08-04 2014-08-05 25710110152014 Shtese page per largesi nga qendra e banimit DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 6,666,677 2014-08-04 2014-08-05 25610110152014 Shtese page per kualifikimin DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 12,833,579 2014-08-04 2014-08-05 25210110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 11,477,475 2014-08-04 2014-08-05 25310110152014 Shtese page per vjetersi ne pune DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 14,862,303 2014-08-04 2014-08-05 25410110152014 Shtesa page te tjera DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 5,957,584 2014-08-04 2014-08-05 25510110152014 Shtesa page te tjera DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 5,218,708 2014-08-04 2014-08-04 25010110152014 Paga baze DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 11,422,751 2014-08-04 2014-08-04 25110110152014 Shtese page per veshtiresi dhe rreziqe DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 921,040 2014-08-04 2014-08-04 24910110152014 Paga baze DREJ RAJONALE ARSIMORE PAGAT KORRIK KOD INSTITUCIONI 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) NDERMARJA UJESJELLES KANALIZIME Korçe 5,323 2014-07-11 2014-07-14 24510110152014 Uje DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE UJE LIK FAT KLIENTI NR.750047 DT.07.07.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) CEZ SHPERNDARJE Korçe 24,678 2014-07-11 2014-07-14 24710110152014 Elektricitet 1011015 DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE ENERGJI KONTRATA KR0A060053028890 DT.03.07.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 72,120 2014-07-11 2014-07-14 22110110152014 Udhetim i brendshem DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIETA SHERBIMI KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 1,116 2014-07-11 2014-07-14 24610110152014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.574 DT30.06.2014