Pagesa të Thesarit

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) All All 921,451,096.00 386 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 2,592 2014-10-23 2014-10-24 35910110152014 Posta dhe sherbimi korrier DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SHERBIM POSTAR LIK FAT NR.913 DT.30.09.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) ALBTELEKOM SH.A. Korçe 19,619 2014-10-23 2014-10-24 36010110152014 Sherbime telefonike DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TELEFON KLIENTI NR.310001771271 LIK FAT NR.718597434 DT.30.09.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) MAGRIP BANA Korçe 27,600 2014-10-17 2014-10-20 35210110152014 Kancelari DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE KANCELARI LIK FAT NR.248 DT.26.09.2014
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 535,724 2014-10-17 2014-10-20 34710110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 1,908 2014-10-17 2014-10-20 35510110152014 Kontribute per sigurime shendetesore DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SIG SHENDETSOR 1.7%
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 6,791 2014-10-17 2014-10-20 35710110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE DIF TATIM PAGE
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 1,908 2014-10-17 2014-10-20 35610110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SIG SHENDETSOR 1.7%
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 16,836 2014-10-17 2014-10-20 35410110152014 Kontribute per sigurime shoqerore DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SIG SHOQEROR 15%
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 69,344 2014-10-17 2014-10-20 34910110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 10,663 2014-10-17 2014-10-20 35310110152014 Shtese page per funksionin DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE SIG SHOQEROR 9.5%
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 391,124 2014-10-17 2014-10-20 34810110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 346,450 2014-10-17 2014-10-20 34510110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) POSTA SHQIPTARE SH.A Korçe 409,728 2014-10-17 2014-10-20 35110110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA E TIRANES Korçe 108,984 2014-10-17 2014-10-20 34610110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 2,728 2014-10-17 2014-10-20 35010110152014 Shpenzime te tjera transporti DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TRANSPORT MESUESI SHTATOR 2014 KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) RAIFFEISEN BANK SH.A Korçe 127,850 2014-10-14 2014-10-15 33410110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE TREGTARE Korçe 9,000 2014-10-14 2014-10-15 33810110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) PRO CREDIT BANK Korçe 1,400 2014-10-14 2014-10-15 33710110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) DEGA E TATIM TAKSAVE - KORCE Korçe 25,650 2014-10-14 2014-10-15 33910110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE TATIM BURIM PER HONORARET
  Drejtoria Arsimore Korce (1515) BANKA KOMBETARE E GREQISE Korçe 1,400 2014-10-14 2014-10-15 33610110152014 Shpenzime per honorare DREJTORIA ARSIMORE RAJONALE KORCE HONORARE KODI INSTITUC 1011015